Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
maya
Csatlakozott: 2007.12.11. Kedd 15:28 Hozzászólások: 68 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2008 Jan. 18 Péntek 13:06 Hozzászólás témája: |
|
|
A Kérvényt ma leadtam. Kérek mindenkit legyen türelemmel addig. Ha valamit megtudok mindenkit értesíteni fogok. |
|
Vissza az elejére |
|
|
q-q
|
Elküldve: 2008 Jan. 29 Kedd 12:27 Hozzászólás témája: |
|
|
Találtam egy olyat, hogy Pénzintézetek informatikai biztonsága és ellenorzése. Hétfon van 18:00-tól 20:20-ig Óbudán. Errol tud vki vmit? |
|
Vissza az elejére |
|
|
Funk
Csatlakozott: 2005.08.29. Hétfő 16:29 Hozzászólások: 87 Tartózkodási hely: balassagyarmat
|
Elküldve: 2008 Jan. 29 Kedd 12:54 Hozzászólás témája: |
|
|
szerintem ez lehet most ami a "bevezetés az informatikai rendszerek ellenorzésébe" lehetett régen. azt hiszem h Szenes Katalin tartotta.
a tanagyag is fedte ezt a címet, meg az idopont is ugyan ez volt... |
|
Vissza az elejére |
|
|
noodleey
Csatlakozott: 2005.01.21. Péntek 1:59 Hozzászólások: 675 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2008 Jan. 29 Kedd 13:20 Hozzászólás témája: |
|
|
Szerintetek, ha jan. 31-ig nem lesz semmi hir SAP kurzusról, akkor mikor lesz? Mert én most felvettem ezt a magic csodát, de ha mégis engedik majd SAP-t akkor én magicre nem fogok bejárni, tehát hogy adom majd le?
Úgy örülök, hogy ilyen jól szervezett minden ezen a fosulin.... |
|
Vissza az elejére |
|
|
marsig
|
Elküldve: 2008 Feb. 11 Hétfő 04:41 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Van még rajtam kívül olyan akinek nem jutott szab. vál inf. tárgy?
És vajon fognak még indítani a köv félévben? |
|
Vissza az elejére |
|
|
wlaszi "az autista" ;)
Csatlakozott: 2003.11.09. Vasárnap 1:00 Hozzászólások: 1687 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2008 Feb. 11 Hétfő 09:05 Hozzászólás témája: |
|
|
kérted az intézetet, hogy bovítsék valahol a létszámot?
Ha Te a mintatantervi félévedben (értsd: az elso olyan féléved amikor megvannak az elokövetelményei + a mintatanterv szerinti félévben van meghírdetve a tárgy) akartad felvenni, akkor kötelesek ezt lehetové tenni.
Ebbol kiindulva: jövore is kötelesek indítani amennyiben van olyan hallgató aki még nem csinálta meg, de rendelkezik a hozzá szükséges tárgyakkal.
Persze nem elképzelhetetlen, hogy megpróbáljanak hülyének nézni...de ha a sarkadra állsz, akkor el tudod intézni, relatíve elég egyszeru szituáció.
...arról nem is beszélve, hogy Szeneshez nyugodtan betolhatnak, ott nem oszt, nem szoroz +1 fo. Tökmindegy hányan alszanak egy teremben |
|
Vissza az elejére |
|
|
|