Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
noodleey
Csatlakozott: 2005.01.21. Péntek 1:59 Hozzászólások: 675 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2007 Máj. 12 Szombat 20:20 Hozzászólás témája: |
|
|
pantomines írta: |
Most már én is látom, nekem is egyes. Szerintem nem valami korrekt ez a számonkérés, ez nem arra megy, hogy ki mit tud, hanem, hogy kinek van szerencséje vagy kinek éppen hogy jön össze. A másik meg az, hogy én nem tudok úgy gondolkodni, hogyha a 3 tanár egyfolytába beszélget, egyszeruen nem tudok koncentrálni, pedig egy csomót tanultam, és oszintén szólva nem tudom, hogy mit csináljak még, hogy meglegyen ez a zh. És ez így volt ir-bol meg iir-bol is, szóval nem értem. Lehet, hogy csak egyszeruen nem fekszik nekem ez a típusú számonkérés, és persze az aláíráspótló pont aznap van mikor a számvitel szigorlat csak úgy habként a tortán |
Hi, én is teljesen kivagyok, most fizessek emiatt a szar miatt is 2ezret?
Én is azért röhögök, mert múltkor tényleg egy büdös szót se tanultam, elolvastam az elso pár oldalt ennyi . Akkor 12pontot összekarikáztam. Most mikor tényleg megtanulgattam a dolgokat, meg emlékeztem az elozo zhmban írt dolgokra, azért célirányosan tanultam ami benne van a zhban. Ja és ugyan azt a dogát kaptam ki, tehát ugyan azt a csoportot. És 1 ponttal kaptam többet, mint mikor bele se szagoltam a cuccba. |
|
Vissza az elejére |
|
|
noodleey
Csatlakozott: 2005.01.21. Péntek 1:59 Hozzászólások: 675 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2007 Máj. 12 Szombat 20:21 Hozzászólás témája: |
|
|
Ja és nekem is 2 óra lesz a szamvitel 2 pótzh és kerinfo közt, hogy átutazzak közben meg irjam is meg még idoben a kerinfot. |
|
Vissza az elejére |
|
|
blaleee
|
Elküldve: 2007 Máj. 13 Vasárnap 20:13 Hozzászólás témája: |
|
|
Hali!
Én most írtam Holyinkának, hogy nem lenne jó a szv pót miatt a kerinfó pót! Erre azt írta, hogy szardán lesz 13.00-tól "ha jól emléxik"! De a neptunba nem az van kiírva Szeretem ezt az iskolát |
|
Vissza az elejére |
|
|
noodleey
|
Elküldve: 2007 Máj. 14 Hétfő 08:40 Hozzászólás témája: |
|
|
blaleee írta: |
Hali!
Én most írtam Holyinkának, hogy nem lenne jó a szv pót miatt a kerinfó pót! Erre azt írta, hogy szardán lesz 13.00-tól "ha jól emléxik"! De a neptunba nem az van kiírva Szeretem ezt az iskolát |
Bazz, azért ezt jó lenne tudni még idoben! |
|
Vissza az elejére |
|
|
noodleey
|
Elküldve: 2007 Máj. 14 Hétfő 08:42 Hozzászólás témája: |
|
|
Na meg szerdán 13.00kor IR pótzh lesz. Két helyen hogy lesznek? vagy én hogy legyek egyszerre 2 helyen? |
|
Vissza az elejére |
|
|
aramoro Moderátor
|
Elküldve: 2007 Máj. 14 Hétfő 18:19 Hozzászólás témája: |
|
|
noodleey írta: |
Na meg szerdán 13.00kor IR pótzh lesz. Két helyen hogy lesznek? vagy én hogy legyek egyszerre 2 helyen? |
hidd el, Holyinka megoldja, sot, o maga akár még be sem megy elvégre van egy Schmuck Balázs és egy Szöllosi Sándor, akik ott lehetnek helyette.
az már ravaszabb kérdés, hogy Te hogy leszel ott egyszerre mindketton... _________________ Isten vigyáz a bolondokra és a részegekre. Úgyhogy rám duplán vigyáz... |
|
Vissza az elejére |
|
|
noodleey
|
Elküldve: 2007 Máj. 14 Hétfő 18:43 Hozzászólás témája: |
|
|
aramoro írta: |
noodleey írta: |
hidd el, Holyinka megoldja, sot, o maga akár még be sem megy elvégre van egy Schmuck Balázs és egy Szöllosi Sándor, akik ott lehetnek helyette.
az már ravaszabb kérdés, hogy Te hogy leszel ott egyszerre mindketton... |
Én megyek be holnap 10re, szerintem megkérdezem most akkor mi is van
De szerintem a neptunon lévo aláíráspót a valós kerinfóból. |
|
Vissza az elejére |
|
|
pantomines
|
Elküldve: 2007 Máj. 15 Kedd 12:06 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia Noodley
Voltál ma bennt Holyinkánál megnézni a zh-t?
Megtudtál esetleg valami plussz infot? |
|
Vissza az elejére |
|
|
noodleey
|
Elküldve: 2007 Máj. 15 Kedd 14:14 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia Noodley
Voltál ma bennt Holyinkánál megnézni a zh-t?
Megtudtál esetleg valami plussz infot? |
Hi!
A pótzh csütörtökön lesz 11tol. Ami ki van írva neptunon. |
|
Vissza az elejére |
|
|
pantomines
|
Elküldve: 2007 Máj. 16 Szerda 14:41 Hozzászólás témája: |
|
|
sziasztok,
valaki meg tudná mondani, hogy a skálázhatóságról hol találok információkat? Mert a zh-ba volt kérdés és Schmuck pdfjébe szerepel egy ábrában de semmi több. Tudom hogy mit jelent csak egy konkrét fogalomra lenne szükségem mert a tesztnél lényeges lesz, meg azért érdekes, hogy nincs sehol |
|
Vissza az elejére |
|
|
noodleey
|
Elküldve: 2007 Máj. 16 Szerda 18:09 Hozzászólás témája: |
|
|
sziasztok,
valaki meg tudná mondani, hogy a skálázhatóságról hol találok információkat? Mert a zh-ba volt kérdés és Schmuck pdfjébe szerepel egy ábrában de semmi több. Tudom hogy mit jelent csak egy konkrét fogalomra lenne szükségem mert a tesztnél lényeges lesz, meg azért érdekes, hogy nincs sehol |
Jókérdés ) |
|
Vissza az elejére |
|
|
pantomines
|
Elküldve: 2007 Máj. 17 Csütörtök 22:21 Hozzászólás témája: |
|
|
Neptunban fennvannak az eredmények, nekem 4es lett |
|
Vissza az elejére |
|
|
noodleey
|
Elküldve: 2007 Máj. 17 Csütörtök 23:54 Hozzászólás témája: |
|
|
Neptunban fennvannak az eredmények, nekem 4es lett |
Nekem is... ezt mondtam :DDDDD |
|
Vissza az elejére |
|
|
Paleee
|
Elküldve: 2008 Jan. 16 Szerda 13:00 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Ha jól látom, ez a kerinfó kötelezo tárgy, vagy mifene? Mert neptunban csak 48 fonek van kiírva és az be is van telve szépen, normális ez? |
|
Vissza az elejére |
|
|
moorm
|
Elküldve: 2008 Jan. 16 Szerda 13:03 Hozzászólás témája: |
|
|
Nem normális dolog De most oszintén, van olyan dolog ezen a fosulin, ami simán, minden gond nélkül megoldható? |
|
Vissza az elejére |
|
|
|