Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
Curse
|
Elküldve: 2009 Jan. 23 Péntek 13:49 Hozzászólás témája: |
|
|
Nos... Gombaszögi azt mondta, hogy beszéljünk a HÖk-rol Dáviddal, mert hogy o mindent tud és a kurzus kiírása 'folyamatban van'. Mivel én nem tudom ot elérni, a suliban pedig már senki nincs benn, ezért kb itt megállt az egész.
A megoldás sajnos magától nem fog megszületni, én ennyit tudtam tenni. Ha valaki a HÖk-rol ezt itt olvassa, akkor légyszi kérje meg Dávidot hogy írjon ide és mondja el, mi a helyzet.
HK már kiírta a köv félévre a szvitel szigorlatot, csak hogy tudjatok róla... |
|
Vissza az elejére |
|
|
micu
Csatlakozott: 2007.07.29. Vasárnap 16:11 Hozzászólások: 31 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2009 Jan. 23 Péntek 14:25 Hozzászólás témája: |
|
|
hát..HK-hoz nem mennék inkább...akkor HÖK-re írok levelet valakinek. |
|
Vissza az elejére |
|
|
jaffa
|
Elküldve: 2009 Jan. 23 Péntek 14:27 Hozzászólás témája: |
|
|
Hi Emberek!
Beszéltem az illetékessel (HÖK), tudnak a dologról! A következot kell tenni, felveszed a neptunon a szigót, amit ma éjfélig tehetsz meg tutira. Aztán hiába, hogy Horváth Tanárno aKa. HK. neve alatt van, mindig is azon lesz, felveszed. Továbbá a félév során lesz majd hasonló megmozdulás, mint a múltban, ami pár hete volt. A továbbiakban beadod a kérvényt (majd a HÖK értesít minket) az intézethez és nyugodtan, higgadtan készülünk a szigóra ill. államvizsgára.
Az infó "nem hivatalos", telefonon tudtam ezt meg (HÖK), feleloséget nem vállalok érte.
OFF
micu: annyira ne örülj, majd államvizsga után mondjad azt, hogy "kikerülünk a MÁTRIXból" vazze ! Levelet meg ne írjál! kössz
Tanár neveket, meg melyik tanár mit mondott azt meg szerintem inkább kerüljuk! Mindenki tudja mi a probléma, csak orvosolni kell. Amekkora a harc, ebben az intézményben pont boven elég, semmi értelme mégjobban lobbantani a lángot. (Aki tudja mirol beszélek tudja, aki nem, ne okoskodjon KÖSSZ). = ERGO-> Csak finoman, finomabban, mint eddig emberek. Mindenkinek érdeke, hogy az alagút végében a fényt lássuk, ami ne a vonat lámpája (írhatnék ide is tanár nevet, de nem fogok) legyen mint eddig....
ON
Curse: köszönjük, hogy ezzel az infóval szolgáltál sokat segített!
PÍÍSZ |
|
Vissza az elejére |
|
|
wlaszi "az autista" ;)
Csatlakozott: 2003.11.09. Vasárnap 1:00 Hozzászólások: 1687 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2009 Jan. 23 Péntek 16:14 Hozzászólás témája: |
|
|
cattish írta: |
Sziasztok, jól látom, hogy annyi év után sikerült végre kikerülni HK-t számvitel szigorlaton?
(Bocs, nem olvastam vissza, csak két oldalt) |
Az túlzás...de majd mesélek a sörözésen |
|
Vissza az elejére |
|
|
leogyerek
|
Elküldve: 2009 Jan. 26 Hétfő 13:44 Hozzászólás témája: |
|
|
Kössz az infókat! Én is élek a lehetoségekkel! |
|
Vissza az elejére |
|
|
alohamate
|
Elküldve: 2009 Jan. 27 Kedd 14:54 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Kinél kell kérvényezni, ha a Neptun nem engedi felvenni a számvitel szigorlatot, mert hogy többször nem vehetem fel? Háromszor vettem fel eddig...
Köszi a választ elore is. |
|
Vissza az elejére |
|
|
wlaszi "az autista" ;)
Csatlakozott: 2003.11.09. Vasárnap 1:00 Hozzászólások: 1687 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2009 Jan. 27 Kedd 15:38 Hozzászólás témája: |
|
|
TVSZ 52.§/4/c írta: |
a 25.§ (6) bekezdése helyett a következo vonatkozik:
A hallgató egy tantárgyból, három alkalommal kísérelheti meg a vizsga (szigorlat) letételét az adott vizsgaidoszakban, a három tantárgyfelvétel esetén a vizsgák száma maximum 7 lehet. A 7. eredménytelen vizsga után a hallgatót el kell bocsátani. |
Bár sejtheto, hogy mit akartak írni, de nem sikerült a feladat. Nyelvtanilag ebbol szerintem csak az következik, hogy a 3. tárgyfelvétel ÉS a 7. vizsga együttes feltétele a buktatótétel. Továbbgondolva: itt csak a 7. alkalom a korlátozás.
A kérdésre válaszolva: szerintem a TO-t keresd, mert az intézet ezt nem tudja változtatni, a neptun csoport meg nem fog belemenni a jogászkodásba.
Kérvényt meg nem kell írni (dékánnak), hiszen Te csak a jogaiddal akarsz élni, nem pedig azon felüli dolgot kérsz... |
|
Vissza az elejére |
|
|
alohamate
|
Elküldve: 2009 Jan. 27 Kedd 15:45 Hozzászólás témája: |
|
|
wlaszi írta: |
TVSZ 52.§/4/c írta: |
a 25.§ (6) bekezdése helyett a következo vonatkozik:
A hallgató egy tantárgyból, három alkalommal kísérelheti meg a vizsga (szigorlat) letételét az adott vizsgaidoszakban, a három tantárgyfelvétel esetén a vizsgák száma maximum 7 lehet. A 7. eredménytelen vizsga után a hallgatót el kell bocsátani. |
Bár sejtheto, hogy mit akartak írni, de nem sikerült a feladat. Nyelvtanilag ebbol szerintem csak az következik, hogy a 3. tárgyfelvétel ÉS a 7. vizsga együttes feltétele a buktatótétel. Továbbgondolva: itt csak a 7. alkalom a korlátozás.
A kérdésre válaszolva: szerintem a TO-t keresd, mert az intézet ezt nem tudja változtatni, a neptun csoport meg nem fog belemenni a jogászkodásba.
Kérvényt meg nem kell írni (dékánnak), hiszen Te csak a jogaiddal akarsz élni, nem pedig azon felüli dolgot kérsz... |
Rendben, köszönöm szépen a gyors választ! |
|
Vissza az elejére |
|
|
micu
Csatlakozott: 2007.07.29. Vasárnap 16:11 Hozzászólások: 31 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2009 Jan. 27 Kedd 15:58 Hozzászólás témája: |
|
|
nekem is hasonló a helyzet..a neptun nem engedi felvenni. TO-n azt mondták ha csütörtökig nem sikerül felveszik ok ,csak szóljunk. |
|
Vissza az elejére |
|
|
alohamate
|
Elküldve: 2009 Jan. 27 Kedd 16:01 Hozzászólás témája: |
|
|
micu írta: |
nekem is hasonló a helyzet..a neptun nem engedi felvenni. TO-n azt mondták ha csütörtökig nem sikerül felveszik ok ,csak szóljunk. |
Attól tartok nem csak ketten leszünk ilyenek. |
|
Vissza az elejére |
|
|
Fresh_Cool_Ale
|
Elküldve: 2009 Jan. 28 Szerda 01:54 Hozzászólás témája: |
|
|
Nekem sikerült felvennem, de ahhoz hogy Gombaszöginél vizsgázhassak majd kell még tennem vmit? Mondjuk le kell adnom egy kérvényt a GTI-n? Vagy majd "alakul magától"? ^^ |
|
Vissza az elejére |
|
|
jaffa
|
Elküldve: 2009 Jan. 28 Szerda 13:55 Hozzászólás témája: |
|
|
Fresh_Cool_Ale írta: |
Nekem sikerült felvennem, de ahhoz hogy Gombaszöginél vizsgázhassak majd kell még tennem vmit? Mondjuk le kell adnom egy kérvényt a GTI-n? Vagy majd "alakul magától"? ^^ |
olvass már kicsit vissza kérlek! Talán fény derül a kérdésedre..... |
|
Vissza az elejére |
|
|
wlaszi "az autista" ;)
|
Elküldve: 2009 Jan. 28 Szerda 18:36 Hozzászólás témája: |
|
|
Hi!
Mivel sikerült úgy befrissíteni a szervert, hogy összef*sta magát a honlap, így a jelenleg egyetlen muködo felületen tenném közhírré:
Akik már legalább 3 alkalommal vizsgáztak Horváth Katalin tanárnonél számvitel szigorlatból sikertelenül, és a következo félévben a Gombaszögi tanárno vezette külön elbíráló bizottság által tartott szigorlaton szeretnének próbálkozni, írják meg a nevüket/neptunkódjukat Pataki Dávidnak (pataki.david@hok.bmf.hu).
Már készen van a kérvényt, csak hozzá kéne írni mindenkit, aki nem Horváth Katalinnál szeretne szigorlatozni. Ha a kérvényt elfogadják, a listán szereplo embereket átrakják neptunban egy másik számvitel szigorlatra, amit Gombaszögi tanárnoék tartanak. Lehetoleg péntek délig tegye meg a fentieket mindenki, akit érint.
Ahogy tudjátok: terjesszétek a hírt pls!
u.i.: a letöltések, meg a honlap remélhetoleg köv hét elejére helyreáll (kicsit át kell írnom pár dolgot benne), addig legyetek türelemmel... |
|
Vissza az elejére |
|
|
Fresh_Cool_Ale
|
Elküldve: 2009 Jan. 29 Csütörtök 11:42 Hozzászólás témája: |
|
|
Tárgytalan.
Közben felfedeztem neptun üzit is, tehát egyelore maradok Horváth Katalinnál.. |
|
Vissza az elejére |
|
|
micu
|
Elküldve: 2009 Feb. 02 Hétfő 15:22 Hozzászólás témája: |
|
|
sziasztok!
szeretném megvenni azt a könyvet amibol Gombaszögi tanít. a címét azt tudom , hogy Vezetoi számvitel de azt hogy ki írta, azt sajnos nem.
tudtok ebben segíteni?
köszi |
|
Vissza az elejére |
|
|
|