Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
eddy85
|
Elküldve: 2004 Dec. 08 Szerda 08:15 Hozzászólás témája: "A BMF csodálatos Neptun rendszere" |
|
|
Mit szóltok a "Neptun idõszámításhoz"? Úgy tudom, nem a mi karunkon kezdõdött a vizsgára jelentkezés, ez azt jelenti, hogy ez a hiba elõjött már az elõzõ napokban is és a neptunosok nem voltak képesek egy üzenetet küldeni
az érintetteknek legalább a 2. naptól??? Jól gondolom? |
|
Vissza az elejére |
|
|
wlaszi "az autista" ;)
Csatlakozott: 2003.11.09. Vasárnap 1:00 Hozzászólások: 1687 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2004 Dec. 08 Szerda 08:37 Hozzászólás témája: |
|
|
CET-1CEST idõzóna nincs beállítva...
de szerintem ezt kár felróni nekik, kár, hogy tavasszal már nem lesz..
Mondjuk 8 ra sem teltek be a helyek, szal mind1, csak legalább nem omlott még össze |
|
Vissza az elejére |
|
|
baffia Szponzor
Csatlakozott: 2004.06.15. Kedd 14:01 Hozzászólások: 187 Tartózkodási hely: Tengerek, szбrazfцldek, fellegek... :)
|
Elküldve: 2004 Dec. 08 Szerda 08:51 Hozzászólás témája: |
|
|
Mondjuk a kivételek itt is erõsítik a szabályt!
Pl. a Pénzügy I. legkelendõbb, dec.22.-i vizsgájára már 7.50-kor nem volt hely!
Mekkora mák, hogy felkeltem 7.45-kor... |
|
Vissza az elejére |
|
|
wlaszi "az autista" ;)
Csatlakozott: 2003.11.09. Vasárnap 1:00 Hozzászólások: 1687 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2004 Dec. 08 Szerda 09:36 Hozzászólás témája: |
|
|
baffia írta: |
Mondjuk a kivételek itt is erõsítik a szabályt!
Pl. a Pénzügy I. legkelendõbb, dec.22.-i vizsgájára már 7.50-kor nem volt hely!
Mekkora mák, hogy felkeltem 7.45-kor... |
ja ok, én azt nem látom...az kivételesen megvan már |
|
Vissza az elejére |
|
|
bbence
|
Elküldve: 2004 Dec. 08 Szerda 10:02 Hozzászólás témája: |
|
|
Én is felkeltem 7:45-kor, a dolog szépséghibája viszont az, hogy engem 8:03-ig be sem engedett. Szóval arról a Pénzügyrõl jól lecsúsztam. Azért jó lesz a Szilveszter környéki idõbeosztásom: 29-e módszertani, 30-a pénzügy, 3-a számvitel. Mondjuk én választottam, igaz, de jó túlleni mindenen minél elõbb, és még akár lehetõségek is maradnak, ha valamin elbotlunk. |
|
Vissza az elejére |
|
|
baffia Szponzor
Csatlakozott: 2004.06.15. Kedd 14:01 Hozzászólások: 187 Tartózkodási hely: Tengerek, szбrazfцldek, fellegek... :)
|
Elküldve: 2004 Dec. 08 Szerda 10:26 Hozzászólás témája: |
|
|
Igen, ezzel már én is sokszor szívtam!
Mivel lépsz be?
A weblapról az IE klienssel, vagy az XP-s távoli asztalkapcsolattal?
Nekem itthon win98 van, de mióta feltettem ezt a távoli izé kiegészítést, azóta sokkal biztosabb a kapcsolat, és gyorsabb is. (No és persze a 1,5 megabites kábel is jól jön..)
(És egyéb trükkök, pl. elõtte egy órával belépni, és egy makróval mozgatni az egeret, hogy ne timeoutoljon, satöbbi... De ezek már a finomságok... )
Egyébként én azt sem tartom kizártnak, hogy estleg meghackelték a neptun szervert, vagy belsõ szabotázs történt, szándékosan elõretolta valaki a szerveridõt, hogy magának, vagy másoknak elõnyt szerezzen.
Neptunosok, ha itt vagytok, cáfoljatok! Hallgatom! |
|
Vissza az elejére |
|
|
wlaszi "az autista" ;)
|
Elküldve: 2004 Dec. 08 Szerda 10:35 Hozzászólás témája: |
|
|
igen, az rdesktop sokkal stabilabb. Az IE-s integrált izé csak lassít.
Amúgy tegnap próbálgattam, és simán csak ha kézzel mozgok...kidob. Pontosabban ha ki akarok menni 1 almenübõl, már kívül találom magamat.
A hack-el kár riogatni a népet, (bár semmi sem kizárt), szerintem simán csak kimaradt az idõátállítás a szerveren. Vagy sosem volt (ami szervereken szokásos is) és így amikor megadták neki a 8:00-át frankón azt is hajtotta végre...csak a külvilágban épp más idõ van
De ez is csak tipp. Lehet, hogy a Mikulás volt
A lényeg az, hogy 30.-a pü2, jan 3 számvitelpót(igen, elqrtam a degresszívet, lehet röhögni )...és utána jön a többi, meg az ismétlés az elsõ kettõbõl
A matávnak meg üzenem, hogy kapkodja magát, mert én is akarom a másfél megás sávomat már |
|
Vissza az elejére |
|
|
Rudolf
Csatlakozott: 2004.11.11. Csütörtök 15:35 Hozzászólások: 122 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2004 Dec. 08 Szerda 15:23 Hozzászólás témája: |
|
|
Én 8.00-tól 8.30 -ig nem tudtam belépni a neptunba. Ja és Wlaszi ne bánkódj, én is elrontottam az értékcsökkenést, szal én is megyek pótólni sztem 3án |
|
Vissza az elejére |
|
|
bbence
|
Elküldve: 2004 Dec. 08 Szerda 18:48 Hozzászólás témája: |
|
|
György: evidens, hogy nem az Explorer-es ActiveX vezérlõt használom, mivel IE-t sem használok, hanem Firefoxot. Szóval marad a távoli kapcsolat izé, de azzal is az volt, hogy 7:45-tõl folyamatos kattintgatással csak 8:03-kor engedett be elõször, akkor is éppen hogy tudtam jelentkezni a vizsgára, ki is dobott utána. |
|
Vissza az elejére |
|
|
baffia Szponzor
|
Elküldve: 2004 Dec. 08 Szerda 19:56 Hozzászólás témája: |
|
|
Bizony, Firefox rulez
Néha sajnos még elõ kell kotornom azért az IE-t is, mert néhány weblap csak azzal nyílik meg, fõleg ahol valami cifrább JAVA, vagy Flash van...
A makrós egérmozgatás nekem tavasszal még bejött, vagy fél óráig nem lökött ki, aztán mikor pár tárgyat felvettem, akkor viszont igen. Utána meg fél óra próbálkozás... |
|
Vissza az elejére |
|
|
wlaszi "az autista" ;)
|
Elküldve: 2004 Dec. 08 Szerda 20:08 Hozzászólás témája: |
|
|
baffia írta: |
Bizony, Firefox rulez
Néha sajnos még elõ kell kotornom azért az IE-t is, mert néhány weblap csak azzal nyílik meg, fõleg ahol valami cifrább JAVA, vagy Flash van...
A makrós egérmozgatás nekem tavasszal még bejött, vagy fél óráig nem lökött ki, aztán mikor pár tárgyat felvettem, akkor viszont igen. Utána meg fél óra próbálkozás... |
még jó, hogy a java platform független
Amúgy mondjuk a cib netbankja kicsit bekavar a firefoxnak, de sztem inkább a script a hibás.
A firefoxnál jobb szabványkövetõ browsert nem láttam még. |
|
Vissza az elejére |
|
|
eddy85
|
Elküldve: 2004 Dec. 13 Hétfő 19:05 Hozzászólás témája: |
|
|
Cib Netbank tényleg IE only? Nekem nem ment se Netscape-el, se Firefox-al,
vagy én rontottam el valamit? |
|
Vissza az elejére |
|
|
wlaszi "az autista" ;)
|
Elküldve: 2004 Dec. 13 Hétfő 19:12 Hozzászólás témája: |
|
|
eddy85 írta: |
Cib Netbank tényleg IE only? Nekem nem ment se Netscape-el, se Firefox-al,
vagy én rontottam el valamit? |
én is cib-es vagyok és nagyon jól müxik minden, köszönhetõen a JAVA technológiának. Egyetlen gáz az, hogy Win alatt a firefox miután kiléptem belõle, a címsorban nem lépteti a kurzort...csak miután újraindítottam.
Ha valami nem töltõdik be, akkor nézd meg a java beállításaidat, illetve az authorizációkat...lehet, hogy csak IE-n hitelesítetted...
Amúgy a Carnation csinálta az új cib lapot....na azóta van hányingerem tõle, szerencsére a netbankinghoz nem nyúltak. |
|
Vissza az elejére |
|
|
merkur
|
Elküldve: 2005 Jan. 18 Kedd 09:08 Hozzászólás témája: |
|
|
Szerintetek meg lesz emelve a limit a tárgyfelvételnél?
Mivel 3tárgy már betelt, nem tudtuk felvenni.
Vagy az igazi tárgyfelvétel regisztrációshéten lesz?
Ha valaki tud válaszolni, azt megköszönném! |
|
Vissza az elejére |
|
|
wlaszi "az autista" ;)
|
Elküldve: 2005 Jan. 18 Kedd 09:20 Hozzászólás témája: |
|
|
merkur írta: |
Szerintetek meg lesz emelve a limit a tárgyfelvételnél?
Mivel 3tárgy már betelt, nem tudtuk felvenni.
Vagy az igazi tárgyfelvétel regisztrációshéten lesz?
Ha valaki tud válaszolni, azt megköszönném! |
Szerintem a problémát az okozza, hogy pár másodikos is felvett 3.os tárgyat aminek nincs elõkövetelménye (vagy teljesítette azt), persze ez jogukban áll csak talán ezzel nem számoltak a tanárok, mert ugye ez a szitu most fordulhatott elõ elõször (hisz mi vagyunk az elsõ két kredites évfolyam).
Amúgy én csak összehánytam az órarendemet, mert:
1 - az elmúlt 5 reghét alapján még úgyis minden változik kb 4x
2 - a tanárokkal úgyis lehet egyezkedni, hogy máshova járjak be...(kivétel a gépes labor, de olyanom úgysincs )
Szerintem ha nem szól valaki, akkor maguktól nem fognak emelni... |
|
Vissza az elejére |
|
|
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|