Üdvözöl a Gazdinfo Portál  Gy.I.K.Gy.I.K.         CsoportokCsoportok         KeresésKeresés       ProfilProfil     
   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned         BelépésBelépés
regisztráció   Regisztráció [ Főoldal ]     [ Hírek ]     [ Letöltések ]     [ Fórum ]     [ Galéria ]     [ Egyéb infók ]     [ KIN-Kupa ]     [ Könyvajánló ]   
"A BMF csodálatos Neptun rendszere"
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 44, 45, 46 ... 74, 75, 76  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Mimi

HozzászólásElküldve: 2005 Szept. 05 Hétfő 18:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Most már tényleg fel lehet venni a nyelveket:)

De mi van az operáció kutatással és a tesivel!!!!!!!!!!!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Slam

HozzászólásElküldve: 2005 Szept. 05 Hétfő 18:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

wlaszi írta:
némi időzavarban vagy .)

Igaz! Ezt buktam. Rolling Eyes Akkor viszont vasárnap éjjel rohamozzuk meg a BMF "Tavaszmezejét" és a TO-t! Smile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
noodleey

HozzászólásElküldve: 2005 Szept. 05 Hétfő 19:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Mimi írta:
Most már tényleg fel lehet venni a nyelveket:)

De mi van az operáció kutatással és a tesivel!!!!!!!!!!!

én most be se tudok lépni Sad Crying or Very sad
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
czinka

HozzászólásElküldve: 2005 Szept. 06 Kedd 06:16    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szerintetek hétvégén is nyitva van a TO? Rolling Eyes
Vagy ha pénteken 15:01-kor beállítok, kizavarnak, mint macskát sz*rni??!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Deko

HozzászólásElküldve: 2005 Szept. 06 Kedd 07:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

miért mondják egyesek, hogy sikerült felvenni a tárgyakat? nekem semmi sem változott...üzleti angol nyelv II. kérem írjon valaki, ha neki sikerült....kb 5 levelet küldtem el a neptunosoknak de mindegyik visszajött...
Vissza az elejére
Nono

HozzászólásElküldve: 2005 Szept. 06 Kedd 10:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tegnap még felvehettem volna a nyelvet, ma megint azt írja ki, hogy tárgyelőfeltétel ellenőrzése sikertelen...
És ha még mindig nincs opkut, akkor hogy lesz holnaptól indexelés? Meg a nyelv is ugye...
Pénzügy sincs továbbra se! Question
Vissza az elejére
noodleey

HozzászólásElküldve: 2005 Szept. 06 Kedd 13:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nono írta:

Pénzügy sincs továbbra se! Question

Pénzügy1nek van idöpontja az L1-nél (2 alkalom van megadva, 09.16, 09.23, péntek 13:00-18:40)...szerintem egybe lesz tartva az egész bandanak a gyaxi, az ea-ról meg nemtudok én se semmit...

Angolt en se tom felvenni...jol kijavitottak a problemat mit ne mondjak... a tesi es opkut nincs fenn meg most sem, ill. nem lattam, nem tudom ezekutan hogy lehet beirni az indexbe, mert azert nem mindegy hogy irod bele...
Vissza az elejére
szu986

HozzászólásElküldve: 2005 Szept. 06 Kedd 13:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Találtam tesi kurzusokat erre a félévre, de mindegyiknek csak kódja van, az nem, hogy mit is takar valójában.
Szabadon választható tárgyak felvétele>148/646. oldal> sima Testnevelés nevű tantárgy
Próbáljátok meg
Vissza az elejére
szu986

HozzászólásElküldve: 2005 Szept. 06 Kedd 14:53    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Még egy kis segítség:
szám-X-YY-N-K
X a telephely kódja:D oberdó
K iscelli
N épszínház
T avaszmező
YY a tárgy rövidítése:
AErobic
Asztali Tenisz
Atlétika, Futás
Erdei Gimnasztika
Fittség Mérés
GyógyTestnevelés
KEzilabda
KOsárlabda
KUzdősportok
LabdaRúgás
RöpLabda
TEnisz
USzás
Egyéb Lehetőség

kb. ennyi

Ja azt tudja valaki miért nem enged attól különböző telephelyen levő kurzusra jelentkezni, mint ahová egyébként járok?
Vissza az elejére
Mimi

HozzászólásElküldve: 2005 Szept. 06 Kedd 15:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Megtaláltuk az operációkutatást a szabadon választhatok 470.-edik oldalán. De a kurzus nincs meghirdetve!

Ez undoritó a héten még remélem megcsináljákSad((
Vissza az elejére
noodleey

HozzászólásElküldve: 2005 Szept. 06 Kedd 15:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

szu986 írta:
Találtam tesi kurzusokat erre a félévre, de mindegyiknek csak kódja van, az nem, hogy mit is takar valójában.
Szabadon választható tárgyak felvétele>148/646. oldal> sima Testnevelés nevű tantárgy
Próbáljátok meg

Ha bejelölöd a meghirdetett targyak kimutatasat, akkor nincs Testneveles...illetve a T-sek közül nemvolt...
Vagy csak en nem talalom? Rolling Eyes

Na igy ahogy meg Te irtad, oda van irva, hogy nincs meghirdetve...
Erti ezt vki? Question
Vissza az elejére
noodleey

HozzászólásElküldve: 2005 Szept. 06 Kedd 15:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Mimi írta:
Sziasztok!

Megtaláltuk az operációkutatást a szabadon választhatok 470.-edik oldalán. De a kurzus nincs meghirdetve!

Ez undoritó a héten még remélem megcsináljákSad((

Ebböl is ami meg van hirdetve matek3, azon vagy csak levelezök vannak, vagy épp nincs meghirdetve a targy...
Egyebkent melyiket kene felvenni ezek közül, mert van a 10bol kb 3meghirdetett, tehat ha akarnam se tudnam felvenni
Remelem azert ez nem csak valaszthato lenne...hanem beteszik a mintatantervbe vmikor... de mikor? Question
Vissza az elejére
szu986

HozzászólásElküldve: 2005 Szept. 06 Kedd 16:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

a 148. oldalon -most néztem meg- a sima tesihez az van írva , hogy "Meghirdetve".
Nézd meg még egyszer: nincs a tesi mögött sem 1 ,sem 2 , csak az a neve , hogy testnevelés( GTSTESTNEV).
Vissza az elejére
noodleey

HozzászólásElküldve: 2005 Szept. 06 Kedd 16:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

szu986 írta:
a 148. oldalon -most néztem meg- a sima tesihez az van írva , hogy "Meghirdetve".
Nézd meg még egyszer: nincs a tesi mögött sem 1 ,sem 2 , csak az a neve , hogy testnevelés( GTSTESTNEV).

Igen de gondolom Tesi II. kell nekünk... ha már Tesi I volt előző félévben, vagy rosszul gondolom?
Vissza az elejére
noodleey

HozzászólásElküldve: 2005 Szept. 06 Kedd 16:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A másik, hogy ez megint lutri...semmi idöpont kiirva...
Áhh unom már az egészet... gr Evil or Very Mad
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
Időzóna: (UTC +1 óra) [DST bekapcsolva]
   Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
45 / 76 oldal Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 44, 45, 46 ... 74, 75, 76  Következő

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.