Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
bbence

|
Elküldve: 2006 Máj. 05 Péntek 19:21 Hozzászólás témája: |
|
|
Én írtam reggel az SDA Kft.-nek egy levelet, de van egy érzésem, hogy nem fognak rá válaszolni.
Idézet: |
Kérem menjenek el kapálni, mert a szoftverfejlesztéshez nem értenek. Ez a *** neptun.net a mai vizsgaidőszakban sem használható, be sem lehet lépni! Árulják már el nekem, hogy hogy lehet egy direkt több száz (ezer, tízezer) felhasználóra skálázható szoftverarchitectúrát (ASP.NET) ilyen szarul megvalósítani, hogy lehal 8.00-kor a rendszer menetrendszerű pontossággal? Tök jó, hogy pont az ilyen időszakokban, amikor tényleg fontos volna használni, használhatatlan a rendszer? És Önök szerint kinek van arra ideje, hogy a gép előtt üljön egész délelőtt, hogy csak 3 vizsgát felvegyen (vagy korábban a tárgyakat)? Maguk talán nem pénzért dolgoznak? Ki fizeti meg nekem a kiesett munkaidőmet? Önök? És azoknak ki fizeti a telefonszámlát, akik még mindig kénytelenek dialup modemes hozzáférést használni?
Baráti üdvözlettel,
Blaske Bence
A BMF egyik hallgatója |
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
aramoro Moderátor
|
Elküldve: 2006 Máj. 05 Péntek 21:42 Hozzászólás témája: |
|
|
bbence írta: |
Én írtam reggel az SDA Kft.-nek egy levelet, de van egy érzésem, hogy nem fognak rá válaszolni.
Kérem menjenek el kapálni, mert a szoftverfejlesztéshez nem értenek. Ez a *** neptun.net a mai vizsgaidőszakban sem használható, be sem lehet lépni! Árulják már el nekem, hogy hogy lehet egy direkt több száz (ezer, tízezer) felhasználóra skálázható szoftverarchitectúrát (ASP.NET) ilyen szarul megvalósítani, hogy lehal 8.00-kor a rendszer menetrendszerű pontossággal? Tök jó, hogy pont az ilyen időszakokban, amikor tényleg fontos volna használni, használhatatlan a rendszer? És Önök szerint kinek van arra ideje, hogy a gép előtt üljön egész délelőtt, hogy csak 3 vizsgát felvegyen (vagy korábban a tárgyakat)? Maguk talán nem pénzért dolgoznak? Ki fizeti meg nekem a kiesett munkaidőmet? Önök? És azoknak ki fizeti a telefonszámlát, akik még mindig kénytelenek dialup modemes hozzáférést használni?
Baráti üdvözlettel,
Blaske Bence
A BMF egyik hallgatója |
|
csak egyetérteni tudok (és gratulálni, hogy Te végre megtetted azt, amit mi, többiek csak gondolni szoktunk és elküldted őket a pokolba )
sajnos én is úgy érzem, hogy a leveled rekord sebességgel ment a /dev/null-ba...  _________________ Isten vigyáz a bolondokra és a részegekre. Úgyhogy rám duplán vigyáz... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
bbence

|
Elküldve: 2006 Máj. 06 Szombat 01:13 Hozzászólás témája: |
|
|
aramoro írta: |
sajnos én is úgy érzem, hogy a leveled rekord sebességgel ment a /dev/null-ba...  |
Ha egyáltalán használnak linuxot, egyébként nehezen jut el a devnullba.  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Gandalf
|
Elküldve: 2006 Máj. 06 Szombat 06:49 Hozzászólás témája: Nem enged jelentkezni |
|
|
Sziasztok!
A vizsgajelentkezésnél ma azt irja ki nekem,hogy "adott félévben le van tiltva a vizsgajelentkezése".
Szerintetek ez komoly vagy csak hülye a neptun?
Elöre is köccy
Tomy |
|
Vissza az elejére |
|
 |
aramoro Moderátor
|
Elküldve: 2006 Máj. 06 Szombat 08:29 Hozzászólás témája: Re: Nem enged jelentkezni |
|
|
Gandalf írta: |
Sziasztok!
A vizsgajelentkezésnél ma azt irja ki nekem,hogy "adott félévben le van tiltva a vizsgajelentkezése".
Szerintetek ez komoly vagy csak hülye a neptun?
Elöre is köccy
Tomy |
ez sajnos komolynak hangzik. hirtelen két dolog jut eszembe, amiért azt írhatja ki, hogy letiltottak, az egyik, hogy többet hiányoztál a megengedettnél, ekkor ugye a tanár tilt le. a másik, hogy valamilyen pénzügyi hátralékod van a főiskolával szemben (pl. tárgyújrafelvételi díj), ilyenkor is letiltják a vizsgaidőpont-felvételt, amíg nem fizeted be az adott hátralékot.
szóval szerintem első körben vagy a tanárt, vagy a TO-t keresd a problémáddal. sok szerencsét. _________________ Isten vigyáz a bolondokra és a részegekre. Úgyhogy rám duplán vigyáz... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
wlaszi "az autista" ;)
Csatlakozott: 2003.11.09. Vasárnap 1:00 Hozzászólások: 1687 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2006 Máj. 06 Szombat 08:50 Hozzászólás témája: |
|
|
bbence írta: |
aramoro írta: |
sajnos én is úgy érzem, hogy a leveled rekord sebességgel ment a /dev/null-ba...  |
Ha egyáltalán használnak linuxot, egyébként nehezen jut el a devnullba.  |
http://searchdns.netcraft.com/?host=sdakft.hu&position=limited&lookup=Wait..
Valamilyen szinten biztos
Amúgy vicces, most a honlapjuk sem jön be...ja meg elsőre az sda.hu-t hívtam be...nos eléggé elkerekedett a szemem a profilváltás miatt  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
aramoro Moderátor
|
Elküldve: 2006 Máj. 06 Szombat 09:01 Hozzászólás témája: |
|
|
wlaszi írta: |
ja meg elsőre az sda.hu-t hívtam be...nos eléggé elkerekedett a szemem a profilváltás miatt  |
bizony, a neptunon már csak az ima segíthet...  _________________ Isten vigyáz a bolondokra és a részegekre. Úgyhogy rám duplán vigyáz... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Gandalf
|
Elküldve: 2006 Máj. 06 Szombat 11:24 Hozzászólás témája: Re: Nem enged jelentkezni |
|
|
Köszy a választ!
Akkor a pénzügyi késedelmem miatt lehet,csak ilyennel még nem találkoztam,Köszy!
Tomy
[quote="aramoro"]ez sajnos komolynak hangzik. hirtelen két dolog jut eszembe, amiért azt írhatja ki, hogy letiltottak, az egyik, hogy többet hiányoztál a megengedettnél, ekkor ugye a tanár tilt le. a másik, hogy valamilyen pénzügyi hátralékod van a főiskolával szemben (pl. tárgyújrafelvételi díj), ilyenkor is letiltják a vizsgaidőpont-felvételt, amíg nem fizeted be az adott hátralékot.
szóval szerintem első körben vagy a tanárt, vagy a TO-t keresd a problémáddal. sok szerencsét.[/quote] |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Gandalf
|
Elküldve: 2006 Máj. 18 Csütörtök 08:05 Hozzászólás témája: Vizsgajelentkezés |
|
|
Sziasztok!
Még mindig nem enged a NEPTUN feljelentkezni a vizsgákra,pedig be van fizetve minden pü-i hátralékom,(befizetve státusz is mutatja),nem tiltott le egy tanár sem,minden aláírásom megvan.
Akkor most mi van?
Nem azért dolgoztam annyit ebben a félévben sem,hogy a neptun miatt bebukjam az egészet.
Akit tud segítsen nekem,Elöre is köszönöm. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
wlaszi "az autista" ;)
Csatlakozott: 2003.11.09. Vasárnap 1:00 Hozzászólások: 1687 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2006 Máj. 18 Csütörtök 08:20 Hozzászólás témája: Re: Vizsgajelentkezés |
|
|
Sziasztok!
Még mindig nem enged a NEPTUN feljelentkezni a vizsgákra,pedig be van fizetve minden pü-i hátralékom,(befizetve státusz is mutatja),nem tiltott le egy tanár sem,minden aláírásom megvan.
Akkor most mi van?
Nem azért dolgoztam annyit ebben a félévben sem,hogy a neptun miatt bebukjam az egészet.
Akit tud segítsen nekem,Elöre is köszönöm. |
szólj Norbinak....ez már akkor innentől az ő reszortja sztem. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Gandalf
|
Elküldve: 2006 Máj. 18 Csütörtök 08:24 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia Wlaszi!
Melyik emilcímére írjak?a gorb@mailboxra már írtam,az jo?
Vagy van neki másik is?
Köccy |
|
Vissza az elejére |
|
 |
wlaszi "az autista" ;)
|
Elküldve: 2006 Máj. 18 Csütörtök 09:15 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia Wlaszi!
Melyik emilcímére írjak?a gorb@mailboxra már írtam,az jo?
Vagy van neki másik is?
Köccy |
ne. egyrészt azért mert hivatalosan kell megkeresned, ergo a hivatalos címét kell használnod (a bmf.hu telefonkönyvéből kikeresheted), másfelől a mailbox már vagy 2 éve hulladék és a nap 24 órájának vagy 90%-ban túlterhelt/nem működik. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
rex
|
Elküldve: 2006 Máj. 23 Kedd 18:05 Hozzászólás témája: |
|
|
Hová kell pontosan utalni?
A pénzügyi utalásokkal kapcsolatban kérünk mindenkit, hogy a közlemény rovatra nagyon figyeljen, és helyesen töltse ki: NK-NEPTUNKÓD, NÉV.
A beazonosítatlan tételek függő tételként kerülnek a Főiskola számlájára.
További információ: simon.balazs@rh.bmf.hu
A gyűjtőszámla számlaszáma: 11600006-00000000-06479015
Csak banki átutalást fogadunk el!
Budapest, 2005. 11. 21 |
Ide?
A hozzászólás legutóbb rex által 2006 Máj. 23 Kedd 18:30-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
rex
|
Elküldve: 2006 Máj. 23 Kedd 18:10 Hozzászólás témája: |
|
|
11600006-00000000-06479015 (mintha nem ez lenne a Neptunban, ahogy nézegetem, de ez volt máskor a bizonylat szerint. )
A hozzászólás legutóbb rex által 2006 Máj. 23 Kedd 18:32-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
rex
|
Elküldve: 2006 Máj. 23 Kedd 18:12 Hozzászólás témája: |
|
|
Erste NetBankon keresztül esetleg tudna valaki utalni 1000 Ft-ot nekem!? (nekem nem Erste és se NetBank)
Ez akkor lenne hasznos, ha megérkezik a stex rögtön.
A NetBankon Erste --> Erste utalás mikor érkezik meg?
Ma már nincs nyitva semmi... 
A hozzászólás legutóbb rex által 2006 Máj. 23 Kedd 18:21-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|