Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
agent

Csatlakozott: 2006.01.03. Kedd 20:20 Hozzászólások: 53 Tartózkodási hely: Holdbázis
|
Elküldve: 2006 Ápr. 25 Kedd 14:12 Hozzászólás témája: |
|
|
aramoro írta: |
agent írta: |
Sziasztok!
Ha valaki tud valamit mondani a beadandó feladatról, az kérem tegye is meg témám már van, de úgy mégis milyen terjedelemben kell írkálni? |
csak a tavalyi terjedelmi megkötésekről van infom, de szvsz Ricsi azóta sem változtatott rajta, akkor pedig a követelmény 5-50 oldal word dokumentumban (pdf sem jó, tavaly ebből is volt bonyodalma néhány kollegának...) |
Ohh, köszi, akkor úgy érzem a 7 oldal pont optimális
Szép napot! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
aramoro Moderátor
|
Elküldve: 2006 Ápr. 25 Kedd 20:51 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Ha valaki tud valamit mondani a beadandó feladatról, az kérem tegye is meg témám már van, de úgy mégis milyen terjedelemben kell írkálni? |
csak a tavalyi terjedelmi megkötésekről van infom, de szvsz Ricsi azóta sem változtatott rajta, akkor pedig a követelmény 5-50 oldal word dokumentumban (pdf sem jó, tavaly ebből is volt bonyodalma néhány kollegának...) |
Ohh, köszi, akkor úgy érzem a 7 oldal pont optimális
Szép napot! |
azért érdeklődj utána Ricsinél, mert az én infom mégis egy éves... _________________ Isten vigyáz a bolondokra és a részegekre. Úgyhogy rám duplán vigyáz... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
bbence

|
Elküldve: 2006 Ápr. 29 Szombat 12:37 Hozzászólás témája: |
|
|
Szokásos kérdés: ZH mikor? Rebesgetnek olyan híreket, hogy egy héttel előbb lesz a ZH, de inkább nem mondom, csak kérdezem, hogy mi a tényleges időpont? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
bogi

Csatlakozott: 2006.05.05. Péntek 15:59 Hozzászólások: 23 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2006 Máj. 05 Péntek 16:12 Hozzászólás témája: |
|
|
Nem nagyon kaptunk választ az előző kérdésre, bár én is úgy hallottam, hogy május 8-án írjuk, talán a Moziban, de vajon miből... Teszt kérdések vagy kifejtős kérdések lesznek? Erről tud valaki valamit, esetleg tavalyiak? Én sajna nem voltam palacsintázni  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
eddy85

|
Elküldve: 2006 Máj. 07 Vasárnap 13:54 Hozzászólás témája: |
|
|
bogi írta: |
Nem nagyon kaptunk választ az előző kérdésre, bár én is úgy hallottam, hogy május 8-án írjuk, talán a Moziban, de vajon miből... Teszt kérdések vagy kifejtős kérdések lesznek? Erről tud valaki valamit, esetleg tavalyiak? Én sajna nem voltam palacsintázni  |
Na most hol lesz? Mert a moziba van bejelentve a tárgy, logikus lenne, hogy ott írjuk, ugyanakkor eddig ha jól tudom, az első előadások kivételével másik telephelyen voltak megtartva az órák. _________________
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
aramoro Moderátor
|
Elküldve: 2006 Máj. 07 Vasárnap 16:17 Hozzászólás témája: |
|
|
eddy85 írta: |
bogi írta: |
Na most hol lesz? Mert a moziba van bejelentve a tárgy, logikus lenne, hogy ott írjuk, ugyanakkor eddig ha jól tudom, az első előadások kivételével másik telephelyen voltak megtartva az órák. |
tavalyi tapasztalatok alapján a zh abban a teremben lesz, ahova a tárgy ki van írva, vagyis jelen esetben a mozira számítsatok. _________________ Isten vigyáz a bolondokra és a részegekre. Úgyhogy rám duplán vigyáz... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
eddy85

|
Elküldve: 2006 Máj. 07 Vasárnap 18:40 Hozzászólás témája: |
|
|
tavalyi tapasztalatok alapján a zh abban a teremben lesz, ahova a tárgy ki van írva, vagyis jelen esetben a mozira számítsatok. |
Kösz.
Egyébként teszt lesz, vagy valami más? Tudja valaki milyen formában történt a számonkérés tavaly?
Ha jól néztem a jegy 50 %-át a házidolgozat adja, de azért valamilyen szinten sikerülnie kellene ennek a z.h.-nak is.
Buktatott tavaly, vagy ilyesmire nem kell számítani? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
aramoro Moderátor
|
Elküldve: 2006 Máj. 07 Vasárnap 20:17 Hozzászólás témája: |
|
|
tavalyi tapasztalatok alapján a zh abban a teremben lesz, ahova a tárgy ki van írva, vagyis jelen esetben a mozira számítsatok. |
Kösz.
Egyébként teszt lesz, vagy valami más? Tudja valaki milyen formában történt a számonkérés tavaly?
Ha jól néztem a jegy 50 %-át a házidolgozat adja, de azért valamilyen szinten sikerülnie kellene ennek a z.h.-nak is.
Buktatott tavaly, vagy ilyesmire nem kell számítani? |
arról nem tudok nyilatkozni, hogy tavaly milyen jellegű volt a zh, de bukni nem bukott senki. viszont ha megnézitek a topik első részét, ott elég sok anyázós post van, mivel Ricsi meglépett egy olyat, hogy egy félkész munkatáblát küldött el nekünk, illetve rakott ki a saját oldalára. mivel ebben még nem szerepelt egy csomó embernél a házidolgozat értékelése (amit mindenkinek elfogadott, aki az elvárt formátumban adta be), ezért ~60-70%-os volt az egyesek aránya. persze aztán amikor mindenki irományát elolvasta és beírogatta az excel táblájába, akkor mindenki át is ment, többnyire elég jó jegyekkel.  _________________ Isten vigyáz a bolondokra és a részegekre. Úgyhogy rám duplán vigyáz... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
eddy85

|
Elküldve: 2006 Máj. 18 Csütörtök 22:19 Hozzászólás témája: |
|
|
Eredményekről tudtok már valamit? Ez elvileg vizsgás tárgy, tényleg vizsgázni is kell belőle? Vagy hogy lesz? _________________
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
aramoro Moderátor
|
Elküldve: 2006 Máj. 19 Péntek 07:48 Hozzászólás témája: |
|
|
Eredményekről tudtok már valamit? Ez elvileg vizsgás tárgy, tényleg vizsgázni is kell belőle? Vagy hogy lesz? |
eredményekről én még nem hallottam, de nekem nincs is el.kerem... ha szóltatok Ricsinek, hogy küldjön nekünk is egy xls-t, akkor előbb-utóbb valószínűleg lesz itt is. addig meg tudom javasolni Ricsi oldalának látogatását (http://turul.banki.hu/~ricsi)
egyébként tényleg vizsgás tárgy, de tavaly se volt senki, aki ne kapott volna megajánlott jegyet, szóval nyugi  _________________ Isten vigyáz a bolondokra és a részegekre. Úgyhogy rám duplán vigyáz... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
agent

Csatlakozott: 2006.01.03. Kedd 20:20 Hozzászólások: 53 Tartózkodási hely: Holdbázis
|
Elküldve: 2006 Máj. 24 Szerda 15:17 Hozzászólás témája: |
|
|
Eredményekről tudtok már valamit? Ez elvileg vizsgás tárgy, tényleg vizsgázni is kell belőle? Vagy hogy lesz? |
eredményekről én még nem hallottam, de nekem nincs is el.kerem... ha szóltatok Ricsinek, hogy küldjön nekünk is egy xls-t, akkor előbb-utóbb valószínűleg lesz itt is. addig meg tudom javasolni Ricsi oldalának látogatását (http://turul.banki.hu/~ricsi)
egyébként tényleg vizsgás tárgy, de tavaly se volt senki, aki ne kapott volna megajánlott jegyet, szóval nyugi  |
Mi voltunk bent nála vagy hatan, és akkor nézte még csak meg a házidogát (főleg a terjedelmét )
Szóval jegyek majd lesznek (Ja és négyesnél nem adott rosszabbat) |
|
Vissza az elejére |
|
 |
marsig
|
Elküldve: 2006 Jún. 02 Péntek 10:17 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Nem tudja valaki mikor lehetne még e-kerből jegyet beíratni vagy hogy Ricsit mikor és hol lehetne megtalálni? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
bbence

|
Elküldve: 2006 Jún. 02 Péntek 11:10 Hozzászólás témája: |
|
|
marsig írta: |
Sziasztok!
Nem tudja valaki mikor lehetne még e-kerből jegyet beíratni vagy hogy Ricsit mikor és hol lehetne megtalálni? |
Én írtam neki már tegnap, azt válaszolta, hogy szerda 14.00. Hogy hol pontosan, nem tudom, de gondolom a szobájában, ami a népszínház utcai telephelyen van vhol.  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
marsig
|
Elküldve: 2006 Jún. 02 Péntek 15:31 Hozzászólás témája: |
|
|
Kössz! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
aron

Csatlakozott: 2006.02.19. Vasárnap 21:24 Hozzászólások: 6 Tartózkodási hely: Furtwangen
|
Elküldve: 2006 Jún. 11 Vasárnap 10:06 Hozzászólás témája: |
|
|
Hali!
Nem udja vki Ricsi telfon szamat mert nem valaszol az email.jeimre es be kene iratnom a jegyem vmikor.
Koszike |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|