Üdvözöl a Gazdinfo Portál  Gy.I.K.Gy.I.K.         CsoportokCsoportok         KeresésKeresés       ProfilProfil     
   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned         BelépésBelépés
regisztráció   Regisztráció [ Főoldal ]     [ Hírek ]     [ Letöltések ]     [ Fórum ]     [ Galéria ]     [ Egyéb infók ]     [ KIN-Kupa ]     [ Könyvajánló ]   
E-kereskedelem
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 12, 13, 14  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
agent

HozzászólásElküldve: 2006 Ápr. 25 Kedd 14:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

aramoro írta:
agent írta:
Sziasztok!

Ha valaki tud valamit mondani a beadandó feladatról, az kérem tegye is meg Smile témám már van, de úgy mégis milyen terjedelemben kell írkálni?

csak a tavalyi terjedelmi megkötésekről van infom, de szvsz Ricsi azóta sem változtatott rajta, akkor pedig a követelmény 5-50 oldal word dokumentumban (pdf sem jó, tavaly ebből is volt bonyodalma néhány kollegának...)

Ohh, köszi, akkor úgy érzem a 7 oldal pont optimális Very Happy
Szép napot!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2006 Ápr. 25 Kedd 20:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

agent írta:
aramoro írta:
agent írta:
Sziasztok!

Ha valaki tud valamit mondani a beadandó feladatról, az kérem tegye is meg Smile témám már van, de úgy mégis milyen terjedelemben kell írkálni?

csak a tavalyi terjedelmi megkötésekről van infom, de szvsz Ricsi azóta sem változtatott rajta, akkor pedig a követelmény 5-50 oldal word dokumentumban (pdf sem jó, tavaly ebből is volt bonyodalma néhány kollegának...)

Ohh, köszi, akkor úgy érzem a 7 oldal pont optimális Very Happy
Szép napot!

azért érdeklődj utána Ricsinél, mert az én infom mégis egy éves...
bbence

HozzászólásElküldve: 2006 Ápr. 29 Szombat 12:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szokásos kérdés: ZH mikor? Smile Rebesgetnek olyan híreket, hogy egy héttel előbb lesz a ZH, de inkább nem mondom, csak kérdezem, hogy mi a tényleges időpont?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
bogi

HozzászólásElküldve: 2006 Máj. 05 Péntek 16:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem nagyon kaptunk választ az előző kérdésre, bár én is úgy hallottam, hogy május 8-án írjuk, talán a Moziban, de vajon miből... Teszt kérdések vagy kifejtős kérdések lesznek? Erről tud valaki valamit, esetleg tavalyiak? Én sajna nem voltam palacsintázni Confused
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
eddy85

HozzászólásElküldve: 2006 Máj. 07 Vasárnap 13:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

bogi írta:
Nem nagyon kaptunk választ az előző kérdésre, bár én is úgy hallottam, hogy május 8-án írjuk, talán a Moziban, de vajon miből... Teszt kérdések vagy kifejtős kérdések lesznek? Erről tud valaki valamit, esetleg tavalyiak? Én sajna nem voltam palacsintázni Confused

Na most hol lesz? Mert a moziba van bejelentve a tárgy, logikus lenne, hogy ott írjuk, ugyanakkor eddig ha jól tudom, az első előadások kivételével másik telephelyen voltak megtartva az órák.

Vissza az elejére
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2006 Máj. 07 Vasárnap 16:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

eddy85 írta:
bogi írta:

Na most hol lesz? Mert a moziba van bejelentve a tárgy, logikus lenne, hogy ott írjuk, ugyanakkor eddig ha jól tudom, az első előadások kivételével másik telephelyen voltak megtartva az órák.

tavalyi tapasztalatok alapján a zh abban a teremben lesz, ahova a tárgy ki van írva, vagyis jelen esetben a mozira számítsatok.
eddy85

HozzászólásElküldve: 2006 Máj. 07 Vasárnap 18:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

aramoro írta:

tavalyi tapasztalatok alapján a zh abban a teremben lesz, ahova a tárgy ki van írva, vagyis jelen esetben a mozira számítsatok.

Kösz.
Egyébként teszt lesz, vagy valami más? Tudja valaki milyen formában történt a számonkérés tavaly?

Ha jól néztem a jegy 50 %-át a házidolgozat adja, de azért valamilyen szinten sikerülnie kellene ennek a z.h.-nak is.
Buktatott tavaly, vagy ilyesmire nem kell számítani?
Vissza az elejére
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2006 Máj. 07 Vasárnap 20:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

eddy85 írta:
aramoro írta:

Kösz.
Egyébként teszt lesz, vagy valami más? Tudja valaki milyen formában történt a számonkérés tavaly?

Ha jól néztem a jegy 50 %-át a házidolgozat adja, de azért valamilyen szinten sikerülnie kellene ennek a z.h.-nak is.
Buktatott tavaly, vagy ilyesmire nem kell számítani?

arról nem tudok nyilatkozni, hogy tavaly milyen jellegű volt a zh, de bukni nem bukott senki. viszont ha megnézitek a topik első részét, ott elég sok anyázós post van, mivel Ricsi meglépett egy olyat, hogy egy félkész munkatáblát küldött el nekünk, illetve rakott ki a saját oldalára. mivel ebben még nem szerepelt egy csomó embernél a házidolgozat értékelése (amit mindenkinek elfogadott, aki az elvárt formátumban adta be), ezért ~60-70%-os volt az egyesek aránya. persze aztán amikor mindenki irományát elolvasta és beírogatta az excel táblájába, akkor mindenki át is ment, többnyire elég jó jegyekkel. Very Happy
eddy85

HozzászólásElküldve: 2006 Máj. 18 Csütörtök 22:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Eredményekről tudtok már valamit? Ez elvileg vizsgás tárgy, tényleg vizsgázni is kell belőle? Vagy hogy lesz?

Vissza az elejére
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2006 Máj. 19 Péntek 07:48    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

eddy85 írta:
Eredményekről tudtok már valamit? Ez elvileg vizsgás tárgy, tényleg vizsgázni is kell belőle? Vagy hogy lesz?

eredményekről én még nem hallottam, de nekem nincs is el.kerem... ha szóltatok Ricsinek, hogy küldjön nekünk is egy xls-t, akkor előbb-utóbb valószínűleg lesz itt is. addig meg tudom javasolni Ricsi oldalának látogatását (http://turul.banki.hu/~ricsi)

egyébként tényleg vizsgás tárgy, de tavaly se volt senki, aki ne kapott volna megajánlott jegyet, szóval nyugi Smile
agent

HozzászólásElküldve: 2006 Máj. 24 Szerda 15:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

aramoro írta:
eddy85 írta:

eredményekről én még nem hallottam, de nekem nincs is el.kerem... ha szóltatok Ricsinek, hogy küldjön nekünk is egy xls-t, akkor előbb-utóbb valószínűleg lesz itt is. addig meg tudom javasolni Ricsi oldalának látogatását (http://turul.banki.hu/~ricsi)

egyébként tényleg vizsgás tárgy, de tavaly se volt senki, aki ne kapott volna megajánlott jegyet, szóval nyugi Smile

Mi voltunk bent nála vagy hatan, és akkor nézte még csak meg a házidogát (főleg a terjedelmét Very Happy )
Szóval jegyek majd lesznek Twisted Evil (Ja és négyesnél nem adott rosszabbat)
Vissza az elejére
marsig

HozzászólásElküldve: 2006 Jún. 02 Péntek 10:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Nem tudja valaki mikor lehetne még e-kerből jegyet beíratni vagy hogy Ricsit mikor és hol lehetne megtalálni?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
bbence

HozzászólásElküldve: 2006 Jún. 02 Péntek 11:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

marsig írta:
Sziasztok!
Nem tudja valaki mikor lehetne még e-kerből jegyet beíratni vagy hogy Ricsit mikor és hol lehetne megtalálni?

Én írtam neki már tegnap, azt válaszolta, hogy szerda 14.00. Hogy hol pontosan, nem tudom, de gondolom a szobájában, ami a népszínház utcai telephelyen van vhol. Smile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
marsig

HozzászólásElküldve: 2006 Jún. 02 Péntek 15:31    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kössz!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
aron

HozzászólásElküldve: 2006 Jún. 11 Vasárnap 10:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hali!

Nem udja vki Ricsi telfon szamat mert nem valaszol az email.jeimre es be kene iratnom a jegyem vmikor.

Koszike
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
Időzóna: (UTC +1 óra) [DST bekapcsolva]
   Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
7 / 14 oldal Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 12, 13, 14  Következő

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.