Üdvözöl a Gazdinfo Portál  Gy.I.K.Gy.I.K.         CsoportokCsoportok         KeresésKeresés       ProfilProfil     
   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned         BelépésBelépés
regisztráció   Regisztráció [ Főoldal ]     [ Hírek ]     [ Letöltések ]     [ Fórum ]     [ Galéria ]     [ Egyéb infók ]     [ KIN-Kupa ]     [ Könyvajánló ]   
tárgyfelvétel 2007/2008/02
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 22, 23, 24  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2007 Jún. 20 Szerda 14:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Zsuzscsi írta:
[...]
A DTR eloadás _állítólag_ nem kötelezo, úgy mint ahogyan az IR sem volt az.

A DTR eloadás valóban nem kötelezo, de a tanárno minden órán névsort irat és a félév végén a megajánlott jegyeknél beszámítja, ha valaki (majdnem) mindig ott volt. Ezen kívül nekünk anno volt egy olyan lehetoségünk, hogy aki egy konkrét eloadáson ott volt és írt egy rövid házi dolgozatot, annak az elso zh-ja automatikusan 5-ös volt.
szu986

HozzászólásElküldve: 2007 Jún. 25 Hétfő 18:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hali!
Tudja valaki, hogy a közös tárgyfelvételes kérvénnyel mi a helyzet? Reagáltak már rá valamit?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
agent

HozzászólásElküldve: 2007 Aug. 16 Csütörtök 13:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Egy kicsit meg vagyok zavarodva Embarassed , ugy latszik nem tett jot nekem fel ev nemetorszag, de ugye meg szeptemberben is lesz targyfelvelvetel?
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2007 Aug. 16 Csütörtök 16:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

agent írta:
Sziasztok!
Egy kicsit meg vagyok zavarodva Embarassed , ugy latszik nem tett jot nekem fel ev nemetorszag, de ugye meg szeptemberben is lesz targyfelvelvetel?

természetesen Smile a vizsgaidoszakban csak a tárgyelofelvétel volt. pontosan nem tudom, mikor lesz a regisztrációs hét, de én szeptember 3-7 közé tippelem. ha valaki tud hitelesebb információt, legyen szíves és küldje be. elore is kösz.
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2007 Aug. 16 Csütörtök 16:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

"Végleges tárgyjelentkezés ÉS kurzusjelentkezés
Idoszak kezdete: 2007.09.04. 8:00:00
Idoszak vége: 2007.09.06. 23:59:00"

Ez áll perpillanat a neptunban (Tanulmányok/Idoszakok). Mondjuk ez a 4-6ig kicsit szukösnek tunik, mert eddig mindig volt egy teljes munkahét rá, de lehet, hogy úgy számolnak, hogy elvileg eloreghéten már a nagyját úgyis megcsináltuk...a lényeg: igen, lehet Smile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
agent

HozzászólásElküldve: 2007 Aug. 21 Kedd 09:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszi az infót gyerekek Smile
Peterson

HozzászólásElküldve: 2007 Szept. 02 Vasárnap 18:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
lehet h lemaradtam róla, de mi a helyzet azzal a kérvénnyel amit a tárgyfelvétellel kapcsolatban adtunk be tavasszal? csak azt a két tárgyat engedik ami a kari honlapon van.
engem konkrétan a controlling, VIR és a szakinfo szigorlat érdekelne. tud valaki ezekrol valamit?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
vikk

HozzászólásElküldve: 2007 Szept. 03 Hétfő 11:20    Hozzászólás témája: Külker Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok,

szertném felvenni ebben a félévben a külkert, mivel nekem már csak az a tárgy hiányzik a "repertoárból", viszont meghírdetve a neptunban csak mumenedzseres, szab. vál. gazd. tárgyként láttam.
Kérdésem az lenne, hogy jó lesz-e ez nekem, és ha igen, mi a tárgyfelvétel menete, kell-e kérelmezni stb., ha igen, mit, kinél, és egyáltalán mennyire vagyok ezzel késésben Question Rolling Eyes

Köszi.

Kedves Modi! Esküszöm nem akartam új témát nyitni az elobb Smile , csak ott volt egymás mellett a 2 gomb, bocsi, korán volt még Confused
Dyna

HozzászólásElküldve: 2007 Szept. 03 Hétfő 19:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hali!

Nemtudjátok most a reg. héten csüt.ön nyitva van a TO?
A közös kérvényes lapról nicns még info? Pénzügy jogot szeretném kérvényezni mert pü IIbol csak aláírásom van... És még semmi reagálás nem történt...

Köszi a választ elore is!!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2007 Szept. 03 Hétfő 19:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

a püjog és a kerlog elokövetelmény nélkül felveheto, szóval emiatt ne aggódj!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Dyna

HozzászólásElküldve: 2007 Szept. 03 Hétfő 21:28    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

wlaszi írta:
a püjog és a kerlog elokövetelmény nélkül felveheto, szóval emiatt ne aggódj!

Csak az a baj h az elozetes tárgyfelvételnél sem engedte felvenni (elokövetelményem nem volt meg), szal sztem hnap sem fogja.
Confused
Vissza az elejére
Nono

HozzászólásElküldve: 2007 Szept. 03 Hétfő 22:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ó, pü jog nekem sincs felvéve, pedig kell...kérvényen volt rajta az is.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2007 Szept. 03 Hétfő 23:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

püjog és kerlog elokövetelmény nélkül felveheto

A többire nem tudok mit mondani, a puding próbája a holnap...
Vissza az elejére
Dyna

HozzászólásElküldve: 2007 Szept. 04 Kedd 08:31    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Télleg sikerült felvennem a pü jogot Smile
Vissza az elejére
Paleee

HozzászólásElküldve: 2007 Szept. 04 Kedd 09:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Lehet, hogy a kérdés tök evidens, és én vagyok csak debil így "kora" reggel, de:

Meddig lehet egy kurzust magad elott görgetni? Szóval ha annak idején valamibol meghúztak, meddig halaszthatod a megcsinálást? (vizsgakurzuson v. akárhogy?)

Elore is köszi, ha tudja ezt valaki!

Tényleg, még egy kérdés: PÜ Jog-ot fel tudnám venni, de betelt a keretszám (130/130). Valihoz menjek h. segítsen ebben, vagy titkárságra kérvénnyel?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
Időzóna: (UTC +1 óra) [DST bekapcsolva]
   Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
19 / 24 oldal Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 22, 23, 24  Következő

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.