Üdvözöl a Gazdinfo Portál  Gy.I.K.Gy.I.K.         CsoportokCsoportok         KeresésKeresés       ProfilProfil     
   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned         BelépésBelépés
regisztráció   Regisztráció [ Főoldal ]     [ Hírek ]     [ Letöltések ]     [ Fórum ]     [ Galéria ]     [ Egyéb infók ]     [ KIN-Kupa ]     [ Könyvajánló ]   
tárgyfelvétel 2007/2008/02
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 22, 23, 24  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2006 Jan. 31 Kedd 11:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

újabb óbudai időpontok:

Magic (NSTMA1GANK) Csütrörtök 18-20.20
Bev.inf.ell (NSTBE1GANK) Hétfő 17.10
Fejlesztő rendszerek adatbázis-kezelése (delphi) (NSTFR1GANK) Péntek 15.30
zu

HozzászólásElküldve: 2006 Jan. 31 Kedd 12:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kozben megtalaltam a felveheto tesi kurzusok listajat itt http://kgk.bmf.hu/KGK/intezet/tsi/tanora/kurzus/TSI0506II.doc

Viszont nem talaltam koztuk olyat, aminel csak a felmereseket kell teljesiteni, mert en speciel szivesebben megyek be max 2szer letudni a szintfelmeroket, minthogy folyamatosan be kelljen jarni orara.

Ezek szerint ilyenre mar nincs is lehetoseg?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Gandalf

HozzászólásElküldve: 2006 Jan. 31 Kedd 12:37    Hozzászólás témája: Fejlesztö rendszerek? Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Fejlesztö rendszerekenek,az elöadás idöpontjárol nem tudtok valamit?
Vagy nincs külön elöadás belöle?
Elöre is köszy!
Vissza az elejére
bbence

HozzászólásElküldve: 2006 Jan. 31 Kedd 12:40    Hozzászólás témája: Re: Fejlesztö rendszerek? Hozzászólás az előzmény idézésével

Gandalf írta:
Sziasztok!
Fejlesztö rendszerekenek,az elöadás idöpontjárol nem tudtok valamit?
Vagy nincs külön elöadás belöle?
Elöre is köszy!

Nincs.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2006 Jan. 31 Kedd 12:48    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

zu írta:
Kozben megtalaltam a felveheto tesi kurzusok listajat itt http://kgk.bmf.hu/KGK/intezet/tsi/tanora/kurzus/TSI0506II.doc

Viszont nem talaltam koztuk olyat, aminel csak a felmereseket kell teljesiteni, mert en speciel szivesebben megyek be max 2szer letudni a szintfelmeroket, minthogy folyamatosan be kelljen jarni orara.

szvsz nem az számít igazán, hogy mi van kiírva, hanem hogy mit tudsz megbeszélni a tanárokkal Wink
bbence

HozzászólásElküldve: 2006 Jan. 31 Kedd 12:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

aramoro írta:
újabb óbudai időpontok:

Ez a bevinfo vicces lesz. Hétfő este még átrohanni a bécsi útra. Mennyire vették komolyan ezt a tárgyat illetve a látogatását tavaly?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Böbi

HozzászólásElküldve: 2006 Jan. 31 Kedd 13:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

bbence írta:
aramoro írta:
újabb óbudai időpontok:

Ez a bevinfo vicces lesz. Hétfő este még átrohanni a bécsi útra. Mennyire vették komolyan ezt a tárgyat illetve a látogatását tavaly?

Én tavaly jártam ugyan ez volt a helyzet a tanárral meg lehet beszélni a dolgot későbbre lesz rakva az óra. Órákon volt két zh ha jól emlékszem. Lehetet kiselőadást válalni és akkor év végén nem kellett vizsgát írni. A kiselőadás a legjobb választás mert akkor garantált az 5-ös
Vissza az elejére
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2006 Jan. 31 Kedd 13:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

bbence írta:
aramoro írta:
újabb óbudai időpontok:

az igazán vicces az, hogy ezzel egyidőben van termelésmenedzsment és nemzetközi marketing is...

ja, arra készüljön mindenki, hogy Szabó Ricsi (el.ker tanár) szereti a Bánkin tartani az óráit.
rex

HozzászólásElküldve: 2006 Jan. 31 Kedd 13:28    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

aramoro írta:
bbence írta:
aramoro írta:
újabb óbudai időpontok:

az igazán vicces az, hogy ezzel egyidőben van termelésmenedzsment és nemzetközi marketing is...

ja, arra készüljön mindenki, hogy Szabó Ricsi (el.ker tanár) szereti a Bánkin tartani az óráit.

Ezek 2hetes tárgyak.
Páros héten: termelésmenedzsment és nemzetközi marketing
Páratlan héten: bevinfo
Szerintem. Smile
Vissza az elejére
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2006 Jan. 31 Kedd 13:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

rex írta:
Ezek 2hetes tárgyak.
Szerintem. Smile

engem nem érint egyik se, de legyen Neked igazad, mert az mindenkinek jobb...
mondjuk még akkor is húzós 20 perc alatt átrohanni Ricsihez a Népszínházba, majd utána ugyancsak 20 perc alatt vagy vissza a Tavaszmezőbe vagy át Óbudára.
agent

HozzászólásElküldve: 2006 Jan. 31 Kedd 16:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

zu írta:

Köszi Very Happy

biztos hogy lesz most is fittség mérős teszt, de tényleg az számít leginkább, hogy mit beszélsz meg a tanárral
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Tibi

HozzászólásElküldve: 2006 Jan. 31 Kedd 16:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

aramoro írta:
rex írta:
Ezek 2hetes tárgyak.
Szerintem. Smile

engem nem érint egyik se, de legyen Neked igazad, mert az mindenkinek jobb...
mondjuk még akkor is húzós 20 perc alatt átrohanni Ricsihez a Népszínházba, majd utána ugyancsak 20 perc alatt vagy vissza a Tavaszmezőbe vagy át Óbudára.

jajj hát Ricsihez nagyon rohanni kell
1) sztem csak akkor láttam a tanárt amikor zh-t irtam
2)20 perc alatt ö az 1 emeletröl felér a 3ra Twisted Evil ugyhogy meglehet 20 perc alatt csinálni
Vissza az elejére
Gabtsee

HozzászólásElküldve: 2006 Jan. 31 Kedd 16:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ha egy kurzus betelt, akkor lehet kérni annak bővítését? És kinek kell szólni avagy kit kell ki ?
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2006 Jan. 31 Kedd 17:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Gabtsee írta:
Ha egy kurzus betelt, akkor lehet kérni annak bővítését? És kinek kell szólni avagy kit kell ki ?

igen, lehet kérni. Méghozzá attól a tanártól, akié a tárgy...(a neptunból leolvasható)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
bbence

HozzászólásElküldve: 2006 Jan. 31 Kedd 18:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A most kirakott "házi" órarendekkel, és azt megalapozó kandós órarendhez egy kérdés:
Vegyük alapul a példához a Controlling EA-t. A kari pdf-es és a most készült órarend szerint is az páratlan héten van. A félév tanulmányi ügyrendje szerint a naptári és az iskolai ps/ptlan hetek megegyeznek. Viszont a neptunban lévő órarend szerint a Controlling EA a most következő héten van, ami viszont naptári hét szerint páros (és ugye a neptun is így sorszámozza a heteket). Akkor most merre hány óra?
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
Időzóna: (UTC +1 óra) [DST bekapcsolva]
   Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
7 / 24 oldal Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 22, 23, 24  Következő

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.