Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
aramoro Moderátor
|
Elküldve: 2006 Jan. 31 Kedd 11:47 Hozzászólás témája: |
|
|
újabb óbudai időpontok:
Magic (NSTMA1GANK) Csütrörtök 18-20.20
Bev.inf.ell (NSTBE1GANK) Hétfő 17.10
Fejlesztő rendszerek adatbázis-kezelése (delphi) (NSTFR1GANK) Péntek 15.30 _________________ Isten vigyáz a bolondokra és a részegekre. Úgyhogy rám duplán vigyáz... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
zu

Csatlakozott: 2004.10.19. Kedd 9:36 Hozzászólások: 243 Tartózkodási hely: Abszurdisztán
|
Elküldve: 2006 Jan. 31 Kedd 12:18 Hozzászólás témája: |
|
|
Kozben megtalaltam a felveheto tesi kurzusok listajat itt http://kgk.bmf.hu/KGK/intezet/tsi/tanora/kurzus/TSI0506II.doc
Viszont nem talaltam koztuk olyat, aminel csak a felmereseket kell teljesiteni, mert en speciel szivesebben megyek be max 2szer letudni a szintfelmeroket, minthogy folyamatosan be kelljen jarni orara.
Ezek szerint ilyenre mar nincs is lehetoseg? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Gandalf
|
Elküldve: 2006 Jan. 31 Kedd 12:37 Hozzászólás témája: Fejlesztö rendszerek? |
|
|
Sziasztok!
Fejlesztö rendszerekenek,az elöadás idöpontjárol nem tudtok valamit?
Vagy nincs külön elöadás belöle?
Elöre is köszy! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
bbence

|
Elküldve: 2006 Jan. 31 Kedd 12:40 Hozzászólás témája: Re: Fejlesztö rendszerek? |
|
|
Gandalf írta: |
Sziasztok!
Fejlesztö rendszerekenek,az elöadás idöpontjárol nem tudtok valamit?
Vagy nincs külön elöadás belöle?
Elöre is köszy! |
Nincs. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
aramoro Moderátor
|
Elküldve: 2006 Jan. 31 Kedd 12:48 Hozzászólás témája: |
|
|
zu írta: |
Kozben megtalaltam a felveheto tesi kurzusok listajat itt http://kgk.bmf.hu/KGK/intezet/tsi/tanora/kurzus/TSI0506II.doc
Viszont nem talaltam koztuk olyat, aminel csak a felmereseket kell teljesiteni, mert en speciel szivesebben megyek be max 2szer letudni a szintfelmeroket, minthogy folyamatosan be kelljen jarni orara.
szvsz nem az számít igazán, hogy mi van kiírva, hanem hogy mit tudsz megbeszélni a tanárokkal  _________________ Isten vigyáz a bolondokra és a részegekre. Úgyhogy rám duplán vigyáz... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
bbence

|
Elküldve: 2006 Jan. 31 Kedd 12:55 Hozzászólás témája: |
|
|
aramoro írta: |
újabb óbudai időpontok:
Fejlesztő rendszerek adatbázis-kezelése (delphi) (NSTFR1GANK) Péntek 15.30 |
Ez a bevinfo vicces lesz. Hétfő este még átrohanni a bécsi útra. Mennyire vették komolyan ezt a tárgyat illetve a látogatását tavaly? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Böbi
|
Elküldve: 2006 Jan. 31 Kedd 13:01 Hozzászólás témája: |
|
|
bbence írta: |
újabb óbudai időpontok:
Ez a bevinfo vicces lesz. Hétfő este még átrohanni a bécsi útra. Mennyire vették komolyan ezt a tárgyat illetve a látogatását tavaly? |
Én tavaly jártam ugyan ez volt a helyzet a tanárral meg lehet beszélni a dolgot későbbre lesz rakva az óra. Órákon volt két zh ha jól emlékszem. Lehetet kiselőadást válalni és akkor év végén nem kellett vizsgát írni. A kiselőadás a legjobb választás mert akkor garantált az 5-ös |
|
Vissza az elejére |
|
 |
aramoro Moderátor
|
Elküldve: 2006 Jan. 31 Kedd 13:25 Hozzászólás témája: |
|
|
újabb óbudai időpontok:
az igazán vicces az, hogy ezzel egyidőben van termelésmenedzsment és nemzetközi marketing is...
ja, arra készüljön mindenki, hogy Szabó Ricsi (el.ker tanár) szereti a Bánkin tartani az óráit. _________________ Isten vigyáz a bolondokra és a részegekre. Úgyhogy rám duplán vigyáz... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
rex
|
Elküldve: 2006 Jan. 31 Kedd 13:28 Hozzászólás témája: |
|
|
újabb óbudai időpontok:
az igazán vicces az, hogy ezzel egyidőben van termelésmenedzsment és nemzetközi marketing is...
ja, arra készüljön mindenki, hogy Szabó Ricsi (el.ker tanár) szereti a Bánkin tartani az óráit. |
Ezek 2hetes tárgyak.
Páros héten: termelésmenedzsment és nemzetközi marketing
Páratlan héten: bevinfo
Szerintem.  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
aramoro Moderátor
|
Elküldve: 2006 Jan. 31 Kedd 13:46 Hozzászólás témája: |
|
|
rex írta: |
Ezek 2hetes tárgyak.
Szerintem.  |
engem nem érint egyik se, de legyen Neked igazad, mert az mindenkinek jobb...
mondjuk még akkor is húzós 20 perc alatt átrohanni Ricsihez a Népszínházba, majd utána ugyancsak 20 perc alatt vagy vissza a Tavaszmezőbe vagy át Óbudára. _________________ Isten vigyáz a bolondokra és a részegekre. Úgyhogy rám duplán vigyáz... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
agent

Csatlakozott: 2006.01.03. Kedd 20:20 Hozzászólások: 53 Tartózkodási hely: Holdbázis
|
Elküldve: 2006 Jan. 31 Kedd 16:29 Hozzászólás témája: |
|
|
zu írta: |
Köszi
biztos hogy lesz most is fittség mérős teszt, de tényleg az számít leginkább, hogy mit beszélsz meg a tanárral |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Tibi
|
Elküldve: 2006 Jan. 31 Kedd 16:49 Hozzászólás témája: |
|
|
rex írta: |
Ezek 2hetes tárgyak.
Szerintem.  |
engem nem érint egyik se, de legyen Neked igazad, mert az mindenkinek jobb...
mondjuk még akkor is húzós 20 perc alatt átrohanni Ricsihez a Népszínházba, majd utána ugyancsak 20 perc alatt vagy vissza a Tavaszmezőbe vagy át Óbudára. |
jajj hát Ricsihez nagyon rohanni kell
1) sztem csak akkor láttam a tanárt amikor zh-t irtam
2)20 perc alatt ö az 1 emeletröl felér a 3ra ugyhogy meglehet 20 perc alatt csinálni |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Gabtsee

|
Elküldve: 2006 Jan. 31 Kedd 16:57 Hozzászólás témája: |
|
|
Ha egy kurzus betelt, akkor lehet kérni annak bővítését? És kinek kell szólni avagy kit kell ki ? _________________ Sose tartsd vissza a fingást! Visszafordul, felmegy az agyadig, és onnan jönnek a szar gondolatok ... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
wlaszi "az autista" ;)
Csatlakozott: 2003.11.09. Vasárnap 1:00 Hozzászólások: 1687 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2006 Jan. 31 Kedd 17:07 Hozzászólás témája: |
|
|
Gabtsee írta: |
Ha egy kurzus betelt, akkor lehet kérni annak bővítését? És kinek kell szólni avagy kit kell ki ? |
igen, lehet kérni. Méghozzá attól a tanártól, akié a tárgy...(a neptunból leolvasható) |
|
Vissza az elejére |
|
 |
bbence

|
Elküldve: 2006 Jan. 31 Kedd 18:08 Hozzászólás témája: |
|
|
A most kirakott "házi" órarendekkel, és azt megalapozó kandós órarendhez egy kérdés:
Vegyük alapul a példához a Controlling EA-t. A kari pdf-es és a most készült órarend szerint is az páratlan héten van. A félév tanulmányi ügyrendje szerint a naptári és az iskolai ps/ptlan hetek megegyeznek. Viszont a neptunban lévő órarend szerint a Controlling EA a most következő héten van, ami viszont naptári hét szerint páros (és ugye a neptun is így sorszámozza a heteket). Akkor most merre hány óra?  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|