Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
baffia Szponzor

Csatlakozott: 2004.06.15. Kedd 14:01 Hozzászólások: 187 Tartózkodási hely: Tengerek, szбrazfцldek, fellegek... :)
|
Elküldve: 2006 Jún. 08 Csütörtök 21:32 Hozzászólás témája: |
|
|
Én vezszervre jártam hozzá.
Mondjuk a "járás" az erős túlzás...
Szóval ő írta alá a félévemet.
Az előadásai katasztrofálisan unalmasak, önmaga szakmai és családapai tömjénezésén túl nem sok másról esett szó, annyit megtudtunk, hogy egy zsenivel állunk szemben, akit minden hallgatója és volt kollégaja rajonva szeret, a családjáról nem is beszélve.
A féléves feladatom kábé ötven oldalnyi netről copy-pastézott anyag volt, az öt témakörből csak négyet dolgoztam ki, de az utolsót megfeleztem, és két dossziéban adtam le, így darabra megvolt az öt mappa...
A vizsga szóbeli volt, annyiból állt, hogy a kipuskázott egy oldalnyi írásomban a nevemet még elolvasta, valamit kérdezett, nagyjából olyasmit, hogy hogy érzem ma magam, erre mondtam, hogy fáradt vagyok, mert két helyen is dolgozom. Megkérdezte, mi az a kettő, megmondtam. Jól van, ötös!
Egyébként egy nagyon jóindulatú és segítőkész ember, tényleg!
Bárcsak számvitelt tanítana!
 _________________ online |
|
Vissza az elejére |
|
 |
wlaszi "az autista" ;)
Csatlakozott: 2003.11.09. Vasárnap 1:00 Hozzászólások: 1687 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2006 Jún. 08 Csütörtök 22:39 Hozzászólás témája: |
|
|
nah, most picit kisírvanevettem magamat.  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Idi
|
Elküldve: 2006 Jún. 09 Péntek 08:11 Hozzászólás témája: |
|
|
Nagyon szépen köszönöm! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
eddy85

|
Elküldve: 2006 Jún. 12 Hétfő 23:18 Hozzászólás témája: |
|
|
Neptunnak köpött a maci 11 után?
{Kattintásra nagyít} _________________
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
aramoro Moderátor
|
Elküldve: 2006 Jún. 16 Péntek 13:42 Hozzászólás témája: |
|
|
eddy85 írta: |
Neptunnak köpött a maci 11 után? |
csak a szokásos... bár lehet, hogy végre rájöttek a tehetséges fiúk, hogy ha tesztelni akarnak valamit, azt ne napközben tegyék
egyébként megbízható forrásból származó info szerint az sda-sok már megint elcsellóztak valamit, most éppen az ösztöndíj-számoló rész nem megy (esetleg van más döglődő funkció is, de én csak ezt hallottam) _________________ Isten vigyáz a bolondokra és a részegekre. Úgyhogy rám duplán vigyáz... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
wlaszi "az autista" ;)
Csatlakozott: 2003.11.09. Vasárnap 1:00 Hozzászólások: 1687 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2006 Jún. 16 Péntek 13:50 Hozzászólás témája: |
|
|
aramoro írta: |
egyébként megbízható forrásból származó info szerint az sda-sok már megint elcsellóztak valamit, most éppen az ösztöndíj-számoló rész nem megy (esetleg van más döglődő funkció is, de én csak ezt hallottam) |
ezt a kari oldal is kiírta, csak egy kis asszociáció kellett hozzá  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
aramoro Moderátor
|
Elküldve: 2006 Szept. 05 Kedd 09:05 Hozzászólás témája: |
|
|
Neptun írta: |
A rendszer üzemeltető számítógépek túlterheltek.
A szerverek száma a jelenlegi terhelés lekezelésére nem elégségesek!
Kérem próbálkozzon később. |
megaLOL _________________ Isten vigyáz a bolondokra és a részegekre. Úgyhogy rám duplán vigyáz... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Pupi
|
Elküldve: 2006 Szept. 05 Kedd 09:08 Hozzászólás témája: |
|
|
Na ilyet pl én még nem láttam:
Hibás kérés
Lehet, hogy a keresett lapot eltávolították, megváltoztatták a nevét, tartalma elévült vagy a lap átmenetileg nem érhető el.
Próbálkozzon a következővel:
* Ellenőrizze, hogy a böngésző címsorában megjelenő webhelycím írásmódja és formátuma megfelelő-e.
* Ha egy hivatkozásra kattintva érte el ezt a lapot, értesítse a webhely rendszergazdáját, hogy a hivatkozás formátuma nem megfelelő.
* Kattintson a Vissza gombra vagy nyissa meg a webhely honlapját, és keressen a kívánt információra mutató további hivatkozásokat.
HTTP 400 - A kérés formázása hibás.
Internet Information Services (IIS)
Technikai információ (a műszaki személyzet számára)
* Keresse fel a Microsoft Terméktámogatási szolgáltatások webhelyet, és keressen a címek között a HTTP és 400 kifejezésekre.
* Nyissa meg az IIS-kezelőben (inetmgr) található IIS súgót, és keresse meg a Webhely telepítése, a Webhely felügyelete és a Néhány szó az egyéni hibaüzenetekről című témaköröket. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
aramoro Moderátor
|
Elküldve: 2006 Szept. 05 Kedd 09:15 Hozzászólás témája: |
|
|
Pupi írta: |
Na ilyet pl én még nem láttam:
[...]
|
nem vagy vele egyedül, ez nekem is új. pedig láttam már néhányat.
mondjuk én most épp bent vagyok, amíg ki nem dob... _________________ Isten vigyáz a bolondokra és a részegekre. Úgyhogy rám duplán vigyáz... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Pupi
|
Elküldve: 2006 Szept. 05 Kedd 09:15 Hozzászólás témája: |
|
|
Egy újabb, én még ezt sem láttam (vagy nem emlékszem rá):
500 Internal Server Error
A Neptunban belső hiba történt, emiatt
az oldal nem jeleníthető meg!
A javításig kérjük türelmét és megértését! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
aramoro Moderátor
|
Elküldve: 2006 Szept. 05 Kedd 09:29 Hozzászólás témája: |
|
|
szerintetek kb mennyi ideig fog tartani, amíg minden tárgyatokat fel tudjátok venni? en most egy-másfél napra taksálom... _________________ Isten vigyáz a bolondokra és a részegekre. Úgyhogy rám duplán vigyáz... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Pupi
|
Elküldve: 2006 Szept. 05 Kedd 09:45 Hozzászólás témája: |
|
|
Nem szerintem este 6-8 körüli időpontra sikerülni fog |
|
Vissza az elejére |
|
 |
aramoro Moderátor
|
Elküldve: 2006 Szept. 05 Kedd 09:49 Hozzászólás témája: |
|
|
optimista vagy persze ez soha nem baj...
jelenleg azt vélem felfedezni, hogy a webszerver még úgy-ahogy megy (bár néha az is elhasal valamin), az igazán komoly zűrök akkor jönnek, amikor küldök egy kérést az adatbázis-szervernek. ott kivétel nélkül mindig behal a folyamat... _________________ Isten vigyáz a bolondokra és a részegekre. Úgyhogy rám duplán vigyáz... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
wlaszi "az autista" ;)
|
Elküldve: 2006 Szept. 05 Kedd 09:55 Hozzászólás témája: |
|
|
aramoro írta: |
optimista vagy persze ez soha nem baj...
jelenleg azt vélem felfedezni, hogy a webszerver még úgy-ahogy megy (bár néha az is elhasal valamin), az igazán komoly zűrök akkor jönnek, amikor küldök egy kérést az adatbázis-szervernek. ott kivétel nélkül mindig behal a folyamat... |
ja, és mivel dinamikus oldalról van szó, ez minden lapbetöltési kísérletnél megesik. fakk
A vicc az, hogy ez így a büdös életben nem fog javulni, hisz egyszerre hammerelünk 10000-en és senki nem jut semmire, ergo továbbra is 10K a létszám.
Ha mondjuk 2-300 ember kapcsolatát _folyamatosan_ működőképesen tartaná, akkor sztem hamar elfogynánk. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Pilla
|
Elküldve: 2006 Szept. 05 Kedd 10:01 Hozzászólás témája: |
|
|
Van valaki akinek már sikerült felvennie valamit?
Én már egyszer eljutottam odáig, hogy kilistázta a felvehető tárgyakat, de amikor lapozni akartam, meghalt
Mértnem tudják megcsinálni már hogy működjön is egy kicsit amikor kell?? tudom hogy sokan vagyunk meg minden, de már annak is örülnék, ha a tárgyfelvételt el tudnám intézni 1-2 óra alatt...
Ezek szerint elfogadják majd, ha azt mondom, hogy bocs, ma nem tudok gyakra menni, mert tul sok órám van, és egyáltalán nincs egyikhez sem kedvem, majd talán holnap:) |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|