Üdvözöl a Gazdinfo Portál  Gy.I.K.Gy.I.K.         CsoportokCsoportok         KeresésKeresés       ProfilProfil     
   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned         BelépésBelépés
regisztráció   Regisztráció [ Főoldal ]     [ Hírek ]     [ Letöltések ]     [ Fórum ]     [ Galéria ]     [ Egyéb infók ]     [ KIN-Kupa ]     [ Könyvajánló ]   
"A BMF csodálatos Neptun rendszere"
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 63, 64, 65 ... 74, 75, 76  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
baffia
Szponzor

HozzászólásElküldve: 2006 Jún. 08 Csütörtök 21:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én vezszervre jártam hozzá.

Mondjuk a "járás" az erős túlzás... Twisted Evil

Szóval ő írta alá a félévemet.

Az előadásai katasztrofálisan unalmasak, önmaga szakmai és családapai tömjénezésén túl nem sok másról esett szó, annyit megtudtunk, hogy egy zsenivel állunk szemben, akit minden hallgatója és volt kollégaja rajonva szeret, a családjáról nem is beszélve.

A féléves feladatom kábé ötven oldalnyi netről copy-pastézott anyag volt, az öt témakörből csak négyet dolgoztam ki, de az utolsót megfeleztem, és két dossziéban adtam le, így darabra megvolt az öt mappa... Wink

A vizsga szóbeli volt, annyiból állt, hogy a kipuskázott egy oldalnyi írásomban a nevemet még elolvasta, valamit kérdezett, nagyjából olyasmit, hogy hogy érzem ma magam, erre mondtam, hogy fáradt vagyok, mert két helyen is dolgozom. Megkérdezte, mi az a kettő, megmondtam. Jól van, ötös!
Twisted Evil

Egyébként egy nagyon jóindulatú és segítőkész ember, tényleg!

Bárcsak számvitelt tanítana!

wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2006 Jún. 08 Csütörtök 22:39    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

nah, most picit kisírvanevettem magamat.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Idi

HozzászólásElküldve: 2006 Jún. 09 Péntek 08:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nagyon szépen köszönöm!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
eddy85

HozzászólásElküldve: 2006 Jún. 12 Hétfő 23:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Neptunnak köpött a maci 11 után?

{Kattintásra nagyít}

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2006 Jún. 16 Péntek 13:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

eddy85 írta:
Neptunnak köpött a maci 11 után?

csak a szokásos... bár lehet, hogy végre rájöttek a tehetséges fiúk, hogy ha tesztelni akarnak valamit, azt ne napközben tegyék Twisted Evil

egyébként megbízható forrásból származó info szerint az sda-sok már megint elcsellóztak valamit, most éppen az ösztöndíj-számoló rész nem megy (esetleg van más döglődő funkció is, de én csak ezt hallottam)
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2006 Jún. 16 Péntek 13:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

aramoro írta:

egyébként megbízható forrásból származó info szerint az sda-sok már megint elcsellóztak valamit, most éppen az ösztöndíj-számoló rész nem megy (esetleg van más döglődő funkció is, de én csak ezt hallottam)

ezt a kari oldal is kiírta, csak egy kis asszociáció kellett hozzá Smile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 05 Kedd 09:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Neptun írta:
A rendszer üzemeltető számítógépek túlterheltek.
A szerverek száma a jelenlegi terhelés lekezelésére nem elégségesek!
Kérem próbálkozzon később.

megaLOL
Pupi

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 05 Kedd 09:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Na ilyet pl én még nem láttam:

Hibás kérés
Lehet, hogy a keresett lapot eltávolították, megváltoztatták a nevét, tartalma elévült vagy a lap átmenetileg nem érhető el.

Próbálkozzon a következővel:

* Ellenőrizze, hogy a böngésző címsorában megjelenő webhelycím írásmódja és formátuma megfelelő-e.
* Ha egy hivatkozásra kattintva érte el ezt a lapot, értesítse a webhely rendszergazdáját, hogy a hivatkozás formátuma nem megfelelő.
* Kattintson a Vissza gombra vagy nyissa meg a webhely honlapját, és keressen a kívánt információra mutató további hivatkozásokat.

HTTP 400 - A kérés formázása hibás.
Internet Information Services (IIS)

Technikai információ (a műszaki személyzet számára)

* Keresse fel a Microsoft Terméktámogatási szolgáltatások webhelyet, és keressen a címek között a HTTP és 400 kifejezésekre.
* Nyissa meg az IIS-kezelőben (inetmgr) található IIS súgót, és keresse meg a Webhely telepítése, a Webhely felügyelete és a Néhány szó az egyéni hibaüzenetekről című témaköröket.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 05 Kedd 09:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Pupi írta:
Na ilyet pl én még nem láttam:
[...]

nem vagy vele egyedül, ez nekem is új. pedig láttam már néhányat.

mondjuk én most épp bent vagyok, amíg ki nem dob...
Pupi

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 05 Kedd 09:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Egy újabb, én még ezt sem láttam (vagy nem emlékszem rá):

500 Internal Server Error

A Neptunban belső hiba történt, emiatt
az oldal nem jeleníthető meg!
A javításig kérjük türelmét és megértését!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 05 Kedd 09:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

szerintetek kb mennyi ideig fog tartani, amíg minden tárgyatokat fel tudjátok venni? en most egy-másfél napra taksálom...
Pupi

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 05 Kedd 09:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem szerintem este 6-8 körüli időpontra sikerülni fog
Vissza az elejére
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 05 Kedd 09:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Pupi írta:

optimista vagy Smile persze ez soha nem baj...

jelenleg azt vélem felfedezni, hogy a webszerver még úgy-ahogy megy (bár néha az is elhasal valamin), az igazán komoly zűrök akkor jönnek, amikor küldök egy kérést az adatbázis-szervernek. ott kivétel nélkül mindig behal a folyamat...
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 05 Kedd 09:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

aramoro írta:
Pupi írta:

optimista vagy Smile persze ez soha nem baj...

jelenleg azt vélem felfedezni, hogy a webszerver még úgy-ahogy megy (bár néha az is elhasal valamin), az igazán komoly zűrök akkor jönnek, amikor küldök egy kérést az adatbázis-szervernek. ott kivétel nélkül mindig behal a folyamat...

ja, és mivel dinamikus oldalról van szó, ez minden lapbetöltési kísérletnél megesik. fakk

A vicc az, hogy ez így a büdös életben nem fog javulni, hisz egyszerre hammerelünk 10000-en és senki nem jut semmire, ergo továbbra is 10K a létszám.
Ha mondjuk 2-300 ember kapcsolatát _folyamatosan_ működőképesen tartaná, akkor sztem hamar elfogynánk.
Vissza az elejére
Pilla

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 05 Kedd 10:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Van valaki akinek már sikerült felvennie valamit?

Én már egyszer eljutottam odáig, hogy kilistázta a felvehető tárgyakat, de amikor lapozni akartam, meghalt Rolling Eyes

Mértnem tudják megcsinálni már hogy működjön is egy kicsit amikor kell?? tudom hogy sokan vagyunk meg minden, de már annak is örülnék, ha a tárgyfelvételt el tudnám intézni 1-2 óra alatt...
Ezek szerint elfogadják majd, ha azt mondom, hogy bocs, ma nem tudok gyakra menni, mert tul sok órám van, és egyáltalán nincs egyikhez sem kedvem, majd talán holnap:)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
Időzóna: (UTC +1 óra) [DST bekapcsolva]
   Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
64 / 76 oldal Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 63, 64, 65 ... 74, 75, 76  Következő

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.